Askeri sınavları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Askeri sınavları ne zaman?
  2. Subay Sınavları Ne Zaman?
  3. Subaylık sınav başvuruları ne zaman?
  4. MSÜ ücreti ne kadar 2021?

Askeri sınavları ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) 4 Nisan'da gerçekleştirilecek. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) ÖSYM tarafından 81 ilde yapılacak. Sınav saat 10.15'te başlayacak, adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Subay Sınavları Ne Zaman?

ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre, MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Pazar günü saat 10.15'te tüm il merkezlerinde yapılacak. Sınav sonuçları sadece 2021 yılı için geçerli olacak.

Subaylık sınav başvuruları ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) başvuruları 27 Ocak- tarihleri arasında ÖSYM'nin resmî internet adresi olan www.osym.gov.tr üzerinden yapılacak olup, tarihinde söz konusu sınav icra edilecek ve müteakiben tarihinde sınav sonuçları ...

MSÜ ücreti ne kadar 2021?

MSÜ sınavına girecek olan adaylar için son şans özelliği taşıyan geç başvuru süreci bugün gerçekleştirilecek. MSÜ geç başvuru ücreti 165 lira olarak belirlenirken, MSÜ için adayların HES kodu almaları ve YKS'ye katılmaları gerekiyor.