E kurs ne zaman başlıyor 2020?

İçindekiler:

  1. E kurs ne zaman başlıyor 2020?
  2. Yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?
  3. Yetiştirme Kursu Nasıl Başvuru Yapılır?
  4. DYK Kurs başvuruları ne zaman?
  5. 8 sınıf DYK kursları ne zaman başlıyor?
  6. 12 sınıf DYK kursları ne zaman başlıyor?
  7. 8 ler okula gidecek mi?

E kurs ne zaman başlıyor 2020?

E-Kurs - MEBhttps://e-kurs.meb.gov.trhttps://e-kurs.meb.gov.tr

Yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?

Destekleme ve yetiştirme kursları (DYK) için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitimin 22 Ocak'ta başlayacağı bildirildi. Bir sınıfta bulunması gereken en fazla öğrenci sayısı da bu fiziki mesafe dikkate alınarak belirlenecek.

Yetiştirme Kursu Nasıl Başvuru Yapılır?

MEB EBA üzerinden DYK kurs başvurusu, Millî Eğitim Bakanlığı MEBBİS Kullanıcı Girişi ile yapılıyor. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir.

DYK Kurs başvuruları ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan iş takvimine göre Destekleme ve Yetiştirme kursları başvuruları alınmaya başlıyor. DYK öğrenci başvuruları 26-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. DYK başvuruları e-kurs modülü üzerinden yapılıyor.

8 sınıf DYK kursları ne zaman başlıyor?

8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan DYK'de yüz yüze eğitimin 22 Ocak'ta başlayacağını duyurdu.

12 sınıf DYK kursları ne zaman başlıyor?

DYK KURSLARI NE ZAMAN AÇILACAK? 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarında, özel okullardaki takviye kurslarında ve 12. sınıflara yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'ta başlatılacak.

8 ler okula gidecek mi?

Bu kapsamda, 2 Mart 2021 Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitim başlanılacaktır.