Assassins Creed en iyi oyunu hangisi?

İçindekiler:

  1. Assassins Creed en iyi oyunu hangisi?
  2. Assassin's Creed Valhalla neyi anlatıyor?
  3. Viking Eivor kimdir?
  4. Assassin's Creed 4 hangi tarihte geçiyor?
  5. Odyssey hangi yıl?
  6. Assassin's Creed Valhalla hangi ülkenin?
  7. AC Valhalla erkek mi kadın mı?

Assassins Creed en iyi oyunu hangisi?

Assassin's Creed II, 91 puan. Assassin's Creed: Brotherhood, 90 puan. Assassin's Creed IV: Black Flag, 88 puan. Assassin's Creed Odyssey, 87 puan.

Assassin's Creed Valhalla neyi anlatıyor?

Odyssey'de Layla Hassan'ın hikayesini kaldığı yerden devam ettiren Assassin's Creed Valhalla, Norveçli savaşçının ve Viking Eivor'un ve onun Raven Clan'ının ihtişamına yükselişi ve 9. Yüzyıl İngiltere'sinde gelişen bir Viking yerleşiminin kurulmasını anlatıyor. ... Hikaye başlangıcı çok da vurucu başlamıyor.

Viking Eivor kimdir?

Oyunda Eivor karakterini canlandıracak aktörlerden birinin Danimarkalı ünlü isim Magnus Bruun olduğu daha önce sızdırılmıştı. Bruun, Netflix'teki The Last Kingdom dizisinde de Cnut rolünü canlandırıyor ve tip olarak da tam bir Viking :) ... Ne yaptıklarını ancak oyun çıkınca göreceğiz tabii ki.

Assassin's Creed 4 hangi tarihte geçiyor?

Hikâye. Oyun, 1715 yılını, Korsanlığın Altın Çağı denilen bir dönemi konu alır.

Odyssey hangi yıl?

Bir senelik aranın ardından duyurulan Assassin's Creed Odyssey, suikastçıların hikayesini oyunun “koklerinden” daha da geriye, Antik Yunanistan'a milattan önce 431 yılına taşıdı. İlk bakışta Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed Origins'ten çok da farklı olmayan bir oyun gibi görünüyor.

Assassin's Creed Valhalla hangi ülkenin?

Assassin's Creed: Valhalla Hangi Dönemde Geçiyor? Assassin's Creed: Valhalla, 9. yüzyılda İngiltere'nin karanlık çağlarında geçiyor. Kreatif direktör Ashraf Ismail'e göre, oyuncular o dönemde dört büyük İngiliz krallığını ziyaret edecekler: Wessex, Northumbria, East Anglia ve Mercia.

AC Valhalla erkek mi kadın mı?

Assassin's Creed Valhalla geliştirme sürecinde çalışan insanlara göre erkek ve kadın Eivor, teknik olarak tamamen aynı karakter. Assassin's Creed Odyssey'deki Alexios veya Kassandra seçimimiz gibi oyunun hikayesi üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olma durumu Assassin's Creed Valhalla'da yok.