CS GO kırık diş operasyonu ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. CS GO kırık diş operasyonu ne zaman bitiyor?
  2. CS GO güncelleme ne zaman gelecek?
  3. Csgo yama nedir?
  4. CS GO operasyon ücretsiz mi?
  5. CS GO operasyon ne zaman bitiyor kırık diş?
  6. CS GO kırık diş operasyonu bileti nedir?
  7. Seçkin kırık diş Rank etkiliyor mu?
  8. Csgo 360 Stats nedir?

CS GO kırık diş operasyonu ne zaman bitiyor?

Haritaları seçin veya veto edin, başlangıç tarafınızı seçin ve 16 raunt kazanmak için birlikte çalışın. Kırık Diş Operasyonu 30 Nisan'da sona erecek.

CS GO güncelleme ne zaman gelecek?

CS:GO'da oynanış, silahlar ve haritalara güncelleme geldi. Counter Strike: Global Offensive'in tarihinde gelen güncelleme paketinde yer alan değişiklikleri sizler için çevirdik. CS:GO Güncellemesi ile oynanış, silahlar ve haritalara değişiklikler gelirken, Girdap Operasyonu da oyuna eklendi.

Csgo yama nedir?

CS:GO Yama Paketi Bu paket çeşitli nakışlanmış yamaları içerir. Yamalar sahip olduğun herhangi bir ajan üzerine iliştirilebilir. Burada satılan tüm eşyalar birbiri ile tamamen aynı olduğu için bireysel satışlara erişemezsiniz, bunun yerine bir miktar belirleyerek satın alma siparişi oluşturabilirsiniz.

CS GO operasyon ücretsiz mi?

CS:GO operasyon biletleri ücretli olarak satın alınmasının yanı sıra tüm haftalık görevleri tamamlarsanız da ücretsiz olarak alabilirsiniz.

CS GO operasyon ne zaman bitiyor kırık diş?

Haritaları seçin veya veto edin, başlangıç tarafınızı seçin ve 16 raunt kazanmak için birlikte çalışın. Kırık Diş Operasyonu 30 Nisan'da sona erecek.

CS GO kırık diş operasyonu bileti nedir?

Bu bileti satın alan oyuncular şunları elde eder: Bronz'dan Elmas'a kadar yükseltilebilen ve CS:GO profilinizde gösterilebilen bir Kırık Diş Operasyonu jetonu. Yeni ajanlar, silah koleksiyonları, çıkartmalar, Kırık Diş silah kasaları, yamalar ve çok daha fazlasını içeren operasyon ödüllerine hak kazanırsınız.

Seçkin kırık diş Rank etkiliyor mu?

Operasyon ile gelen seçkin kırık diş eşleştirmesinden bahsediyorsan evet rank düşüyor. Retake(geri alış) modundan bahsediyorsan hayır, herhangi bir rank atlama veya düşme olayı yok.

Csgo 360 Stats nedir?

Dünyanın en sevilen ücretsiz FPS oyunlarından CS:GO, yeni güncellemesiyle oyuncuların kullanımına sunuluyor. ... Bunların haricinde yeni yamanın en çok dikkat çeken kısmı CS:GO 360 Stats hizmeti oluyor. Bu özellik ile oyuncular, oynadıkları maçların detaylı analizlerine ve istatistiklerine ulaşabiliyor.