Atasay Çadır Günleri 2020 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Atasay Çadır Günleri 2020 ne zaman?
  2. Atasay altın Çadır Günleri nerede?
  3. Istanbul altın Çadır Günleri nerede?
  4. Atasay Eyecon nedir?
  5. Altın Çadırı Nerede?
  6. Atasay Çadır Günleri Ankara nerede?
  7. Sakarya Atasay Kuyumculuk nerede?
  8. Altın çadırı nerede açıldı?
  9. Ankara indirim çadırı nerede kuruldu?
  10. Atasay kaç mağazası var?
  11. Kuyumcular kacta kapanıyor 2021?
  12. Ankara cadir gunleri nerede?
  13. Altınbaş hangi Avm'de var istanbul?
  14. Altınbaş kaç mağazası var?
  15. Atasay ın sahibi kim?
  16. Kuyumcu kent saat kaçta kapanıyor?
  17. Avm'de Kuyumcular açık mı?
  18. Altınbaş hangi avm'lerde var?
  19. Altınbaş Ankarada hangi Avm'de var?

Atasay Çadır Günleri 2020 ne zaman?

14-18 Ekim tarihleri arasında beş gün boyunca eş zamanlı olarak tüm Atasay mağazalarında, merkez çadırda ve altincadir.com'da sürecek olan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır günleri, altının son dönemdeki yükselişinden dolayı alımlarını bekleten veya erteleyen ihtiyaç sahipleri için büyük fırsatlar sunuyor.

Atasay altın Çadır Günleri nerede?

Yılın en çok beklenen indirim günleri arasında yer alan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri başladı. 14-18 Ekim tarihlerinde Atasay'ın Yenibosna'daki merkez binasında, 150 mağazasında ve altincadir.com'da başlayan Altın ve Pırlanta Çadır Günleri'nde yine her yıl olduğu gibi yüzlerce modelden altın ve pırlanta ...

Istanbul altın Çadır Günleri nerede?

Pek çok ürün için maliyetine, hatta bazı ürünlerin zararına yapılacak olan satışlar; Atasay'ın Yenibosna'daki fabrikasının yanı sıra Viaport Asia AVM ve Bağdat Caddesi'nde kurulacak çadırlarda ve Atasay'ın tüm mağazalarında 4 gün boyunca, 170 TL'den başlayan fiyatlarla devam edecek.

Atasay Eyecon nedir?

Takı teknolojiyle buluştu! Sizi, Yapay Zeka teknolojisi ile 1937 farklı göz figüründen ilham alınarak tasarlanan benzersiz 'göz' figürlü ''EYECON'' mücevherleri keşfetmeye davet ediyoruz...

Altın Çadırı Nerede?

İşte detaylar... Carousel AVM, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'ndan sahile uzanan Fişekhane Caddesi'nde bulunuyor. Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'na Marmaray ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Etkinlik alanında 50.yıl kutlamasına özel net %50 indirim uygulanacak ürünler raflarda yerini aldı.

Atasay Çadır Günleri Ankara nerede?

Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay'ın, geçmiş sezon ürünlerini özel fırsatlarla tüketicileriyle buluşturduğu “Atasay Geleneksel Altın Çadırı”, Atasay'ın İstanbul Yenibosna'daki Fabrikası, İstanbul Kurtköy'de yer alan Viaport AVM, Ankara'daki Forum Ankara Outlet AVM, Konya Meram'da Valilik ...

Sakarya Atasay Kuyumculuk nerede?

Atasay, kuyumcular, Sakarya Mah., 55016 sok, 8/A Park Avm Seyhan - Yandex Haritalar.

Altın çadırı nerede açıldı?

İSTANBUL' da bir altın firmasının bu yıl dördüncüsünü düzenlediği altın çadır günleri Yenibosna'da kapılarını açtı. Çadırda 10 TL'den 230 bin TL'ye kadar çok sayıda ürün bulunuyor. Çadıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Ankara indirim çadırı nerede kuruldu?

Forum Ankara Outlet tarafından Ankara'da ilk kez gerçekleştirilecek uygulamayla her hafta ünlü bir marka, açık otoparkta kurulan çadırda, ekstra indirim ve sürprizlerle alışveriş merkezi ziyaretçileriyle buluşuyor.

Atasay kaç mağazası var?

Atasay, böylece yurtiçinde 44 ilde toplam 148 mağaza ve satış noktasına ulaştı. Yurtdışındaki mağazaları ile birlikte Atasay'ın toplam mağaza sayısı 155 oldu.

Kuyumcular kacta kapanıyor 2021?

Kuyumcular saat 09:00'da açılıyor, saat 19:00'da kapanıyor.

Ankara cadir gunleri nerede?

Forum Ankara Outlet, alışveriş keyfini 'Çadır Günleri' ile ikiye katlıyor. Forum Ankara Outlet tarafından Ankara'da ilk kez gerçekleştirilecek uygulamayla her hafta ünlü bir marka, açık otoparkta kurulan çadırda, ekstra indirim ve sürprizlerle alışveriş merkezi ziyaretçileriyle buluşuyor.

Altınbaş hangi Avm'de var istanbul?

Hizmet Vermeye Başlayan AVM Mağazalarımız
  • Aqua Florya AVM / İstanbul.
  • Marmara Forum AVM / İstanbul.
  • Marmarapark AVM / İstanbul.
  • Torium AVM / İstanbul.
  • Mall of İstanbul AVM / İstanbul.
  • Bayrampaşa Forum İstanbul AVM / İstanbul.
  • Ataşehir Metropol AVM / İstanbul.
  • Metrogarden AVM / İstanbul.
Daha fazla öğe...

Altınbaş kaç mağazası var?

Altınbaş olarak merkez yapılanması hariç İstanbul ve farklı illerde olmak üzere 16 şube 76 mağaza personeli bayi personeli vardır. Altınbaş Mücevherat olarak merkez yapılanması ile birlikte 1000 e yakın istihdam sağlamaktadır.

Atasay ın sahibi kim?

Atasay Kamer 1941 yılında Denizli Çivril'de doğmuştur., 1989 yılında Atasay Kuyumculuğu kurmuştur. Oğlu Cihan Kamer hâlen şirketin Genel Müdürlüğünü yapmaktadır. Şirketin temelleri 1934 yılında Denizli'nin Çivril ilçesinde Atasay Kamer'in babası Hacı Mustafa Kamer tarafından atılmıştır.

Kuyumcu kent saat kaçta kapanıyor?

Kuyumcukent yılbaşında açık mı Haberi Kuyumcukent, hafta içi her gün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Avm'de Kuyumcular açık mı?

- Alışveriş merkezlerinin (AVM) ise; hafta içi 10.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek olup, hafta sonları kapalı olacaktır.

Altınbaş hangi avm'lerde var?

Altınbaş AVM Mağazaları
10 Burda AvmZemin0266 502 01 21
Cevahir İstanbul Avm /Shopping Mall4. Kat0212 380 06 20
Emaar Avm /Shopping Mall2. Kat0216 504 90 69
Erasta Antalya /Shopping Mall
Erasta Edirne AvmZemin0284 214 14 64
61 satır daha

Altınbaş Ankarada hangi Avm'de var?

ANKAMALL AVM - ANKARA / Mağazalar - Altınbaş