KOÜ online mı?

İçindekiler:

  1. KOÜ online mı?
  2. KOÜ Öbs şifresi nasıl alınır?
  3. Öbs sistemi nedir?
  4. E posta nedir ve ne işe yarar?
  5. Edu uzantılı e posta nasıl alınır?
  6. OBS nedir üniversite?
  7. OBS ne işe yarar?

KOÜ online mı?

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında güz döneminde uzaktan eğitimle akademik yıla başlayacak. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tıp Fakültesi intörn grubu dışındaki tüm bölümlerde eğitimin on-line olarak yapılacağını duyurdu.

KOÜ Öbs şifresi nasıl alınır?

2-) ÖBS Şifremi kaybettim. Ne yapmalıyım? -Şifre işlemleri, Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden: https://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/ogrenci/index.cfm yürütülür. -Bu linkte şifremi unuttum seçeneği ile sisteme kayıtlı cep telefonunuza gelen şifreyi edestek ders sistemlerine kullanabilirsiniz.

Öbs sistemi nedir?

Özellikle akademik hayata dair yazılımların öğrenciler tarafından iki taraflı bir şekilde yönetilmesini sağlayan özel veri tabanına Öğrenci Bilgi Sistemi denir.

E posta nedir ve ne işe yarar?

E-posta insanların birbiri ile iletişime geçmelerini ve elektronik ortam üzerineden iletişime geçmelerini sağlar. E-mail ile daha hızlı bir şekilde dünyanın herhangi bir yerindeki kişiye mesaj gönderebilirsiniz. ... Hem ucuz hemde hızlı bir iletişim yolu olan e-postalar mektuplardan daha fazla kullanılır.

Edu uzantılı e posta nasıl alınır?

Bu mail uzantısını temin etme yetkisi üniversite kurumlarında bulunmaktadır. Üniversite öğrencisiyseniz ve Edu uzantılı mail adresinizi bilmiyorsanız Öğrenci Bilgi Sisteminiz üzerinden mail adresinizi öğrenebilirsiniz. Bu işlemin başarılı olmaması halinde öğrenci işlerine başvurarak da edu mail sahibi olabilirsiniz.

OBS nedir üniversite?

Öğrenci Bilgi Sistemi ve okul yönetim yazılımları öğrencilerin verilerinin iki taraflı olarak yönetilmesini sağlayan veri tabanları olarak tanımlanabilir.

OBS ne işe yarar?

OBS youtube videosu çekenlerin, özellikle de oyun oynanış videosu çekenlerin sıklıkla kullandıkları ve ekran görüntüsü kaydetmeye yarayan bir uygulamadır. ... OBS tamamen ücretsiz bir programdır.