Osmaniye'de bugün deprem oldu mu?

İçindekiler:

  1. Osmaniye'de bugün deprem oldu mu?
  2. Osmaniye'deki deprem nerelerde hissedildi?
  3. 4 2 deprem nerede oldu?
  4. 25 Temmuz deprem nerede oldu?
  5. Deprem kaç km etkiler?
  6. Düziçi deprem nerelerde hissedildi?
  7. Osmaniye Fay hattı nereden geçiyor?
  8. Depremde kac kisi oldu?
  9. Islahiye'de deprem oldu mu?
  10. Osmaniye Düziçi'nde deprem oldu mu?
  11. Düziçi'nde deprem oldu mu?
  12. Kadirli kaçıncı derece deprem bölgesi?
  13. Düziçi deprem bölgesi mi?

Osmaniye'de bugün deprem oldu mu?

Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, saat 23.55'de Düziçi ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Osmaniye'deki deprem nerelerde hissedildi?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Osmaniye'nin Kadirli ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 09.14'te meydana geldi. Yerin 14.37 kilometre derinliğinde olan deprem, Kadirli'nin yanı sıra kent merkezi ile çevre ilçelerde de hissedildi.

4 2 deprem nerede oldu?

Ege Denizi'nde İzmir Karaburun açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

25 Temmuz deprem nerede oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Osmaniyenin Düziçi ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 20.57de meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde olan depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Deprem kaç km etkiler?

Bu sınıflandırma tektonik depremler için geçerlidir.Yerin 0-60 km.derinliğinde olan depremler sığ deprem olarak nitelenir. Yerin 70-300 km.derinliklerinde olan depremler orta derinlikte olan depremlerdir. Derin depremler ise yerin 300 km.den fazla derinliğinde olan depremlerdir.

Düziçi deprem nerelerde hissedildi?

Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, ''Düziçi'nde saat 16.30'da meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremi hissettik, ilçemizde can kaybı veya maddi hasar meydana gelmedi. Olası bir durum için tedbirlerimizi aldık'' dedi. Depremin Kadirli ve Osmaniye merkezinde de hissedildiği bildirildi.

Osmaniye Fay hattı nereden geçiyor?

Bu anlamda özellikle fay hattının geçtiği köyler ve mahalleler şu şekilde sıralanmaktadır; Yarbaşı, Karacaören, Çamiçi, Üzümlü, Karşıyaka, Boğaziçi, Merkez, Haruniye, Yeniceharuniye, Gökçayır, Çitli, Çotlu, Kuşçu, Karagedik, Delihaliller, Hıdırlı, Karakuyu, Çerçioğlu, Pirsultanlı, Gümüş, Güzelyurt, Oluklu Çunur, ...

Depremde kac kisi oldu?

17 Ağustos 1999'da yaşanan büyük depremin acıları unutulmadı. 17 AĞUSTOS DEPREMİ İLE NELER YAŞANDI? Resmi rakamlara göre depremde kişi hayatını kaybetti, kişi de yaralandı. kişi de kayboldu.

Islahiye'de deprem oldu mu?

İslahiye ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 16.08'de merkez üssü İslahiye ilçesi Şahmaran köyü olan 3.9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Osmaniye Düziçi'nde deprem oldu mu?

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 3.4 ve 4.2 büyüklüğünde art arda iki deprem meydana geldi. Yaşanan depremler nedeniyle halk büyük panik yaşadı. ... Bu depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre saat 23.55'te yine merkez üssü Düziçi ilçesi Ellek beldesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Düziçi'nde deprem oldu mu?

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 16.30'da, merkez üssü Düziçi ilçesi olan, yer kabuğunun 6,8 kilometre derinliğinde gerçekleşen 4.3 büyüklüğünde, hafif şiddetli deprem kaydedildi.

Kadirli kaçıncı derece deprem bölgesi?

Osmaniye'nin Doğu Anadolu fay hattı ile Yumurtalık-Ceyhan fay hattı arasında kaldığını ifade eden Osman Şengel, “İlimizde Osmaniye merkez, Toprakkale, Düziçi, Hasanbeyli, Bahçe 1. derece deprem bölgesinde iken Kadirli 2. derece ve Sumbas 3. derece deprem bölgesinde yer almaktadır” diye konuştu.

Düziçi deprem bölgesi mi?

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nden alınan haritaya göre Düziçi ve yakın çevresinin 1. derece deprem bölgesi olduğu anlaşılıyor. Düziçi'nin jeolojik yapısına baktığımızda genç bir yapıda olduğunu ve özellikle Düziçi merkez mahallelerin alüvyon dolgu üzerinde olduğu tespit edilmiştir. ...