Sayısal Loto haftada kaç gün çekiliyor?

İçindekiler:

  1. Sayısal Loto haftada kaç gün çekiliyor?
  2. Süper Loto hangi gün çekilir?
  3. Sayısal Loto çekilişi ne zaman yapılıyor?
  4. Çılgın sayısalda büyük ikramiye ne kadar?
  5. Çılgın sayısal loto kaç bilene ne kadar veriyor?
  6. Sisal şans kimin?
  7. Süper Loto ne zaman oynanır?

Sayısal Loto haftada kaç gün çekiliyor?

Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Süper Loto hangi gün çekilir?

-Perşembe günleri, Süper Loto, -Cuma günleri, çekiliş yok, -Cumartesi günleri, Çılgın Sayısal Loto, -Pazar günleri, Süper Loto çekilişleri düzenleniyor.

Sayısal Loto çekilişi ne zaman yapılıyor?

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir.

Çılgın sayısalda büyük ikramiye ne kadar?

Aylardır talihlisini arayan Çılgın Sayısal Loto'da sonuçlar noter huzurunda geçekleştirilen çekilişin ardından belli oldu. Dev rakamlara ulaşan büyük ikramiye tutarı 206 milyonu aşarken bu hafta da Çılgın Sayısal Loto'da 6 bilen çıkmadı.

Çılgın sayısal loto kaç bilene ne kadar veriyor?

Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye kazanmak için çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin etmek gerekiyor. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanıyor. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşüyor.

Sisal şans kimin?

Demirören Holding ve Sisal S.p.A ortaklığında kurulan Sisal Şans, 2020 yılında Türkiye'deki şans oyunlarını 10 yıl süreyle yürütmeyle yetkilendirildi. Oynanacak oyunlar Millî Piyango İdaresi tarafından denetlenecektir.

Süper Loto ne zaman oynanır?

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21:30'da yapılır. Süper Loto çekilişlerini YouTube Kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.