Biorezonans cihazı ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Biorezonans cihazı ne ise yarar?
  2. Biorezonans nasıl uygulanır?
  3. Biorezonans tedavisi ne kadar sürer?
  4. Rezonans diyeti nedir?
  5. Biorezonans ile zayıflama nasıl yapılır?
  6. Biorezonans bilimsel mi?
  7. Biorezonans ile sigara bırakma nasıl oluyor?
  8. Biorezonans kan testi nedir?
  9. Biorezonans etkili mi?
  10. Biorezonans nedir kilo verme?
  11. Biorezonans ile zayıflanır mı?
  12. Biorezonans tedavisi gerçek mi?
  13. Biorezonans kanser yapar mı?
  14. Biorezonans sigara bırakma kaç TL?
  15. Sigara bırakma zorluğu kaç gün sürer?
  16. Biorezonans kimlere uygulanmaz?
  17. Biorezonans işlemi nedir?

Biorezonans cihazı ne ise yarar?

Biorezonans; vücudun sağlıklı forma dönüşmesi, allerjilerin tedavisi, ağır metallerin atılması, bağışıklık sisteminin düzenlenmesi, hastalıkların tedavi edilmesi amacı ile kullanılan bir terapi yöntemidir. Frekans tüm canlı cansız varlıklarda mevcut olan spesifik özelliktir.

Biorezonans nasıl uygulanır?

Kişinin vücuduna zarar veren veya olumsuz etkilerde bulunan maddeler, biorezonans cihazına yerleştirilerek maddelerin doğada sahip olduğu frekanslar algılanmakta ve algılanan bu frekanslar üzerinden ters çevirme işlemi uygulanarak vücuda geri gönderilmektedir.

Biorezonans tedavisi ne kadar sürer?

Tetkikler sonucunda her kişinin terapisi o kişiye özel programlanır. Terapiler yaklaşık bir buçuk saat sürer. Tedavinin başarılı olabilmesi için terapilerin düzenli aralıklarla sürdürülmesi gerekmektedir. İdeal aralık bir haftadır.

Rezonans diyeti nedir?

Rezonans Terapileri ile Sağlıklı Zayıflama… Bu yöntem kişide bağımlılık yaratan maddelere karşı uygulanan ve o maddeye özgü elektromanyetik frekansların vücuttan “silinmesi” olarak anlatılabilecek bir terapi yöntemidir. Yapılan işleme kısaca gıdalar üzerinden uygulanan bağımlılık terapisi diyebiliriz.

Biorezonans ile zayıflama nasıl yapılır?

Zayıflamak içi biorezonans... Seans, 45 dakika civarında sürer. Uygulama, sigara üzerinden yapılan terapi seansına benzemekte, ancak, cihazın içerisine sigara yerine, sık kullanılan karbonhidratlar ve bazı vücut atıkları (genel detoksu başlatmak amaçlı idrar) konmaktadır.

Biorezonans bilimsel mi?

Her şeyden önce biorezonans henüz bilimsel olarak kanıtlanmış bir tedavi yöntemi değil. Alerji, uyku bozukluğu, hormonal dengesizlik, sigarayı bırakma gibi konularda uygulanıyor.

Biorezonans ile sigara bırakma nasıl oluyor?

Alman teknolojisiyle yapılan biorezonans tedavisindeki amaç bağımlılık yapan nikotin gibi zararlı maddelerin vücuda yaydığı frekansları temizlemektir. İçilen sigaradan alınan frekans ters çevrilerek (ayna etkisi) vücuda geri verilir. Biorezonans vücuda bağımlılık yapan zararlı maddelerin frekanslarını silme işlemidir.

Biorezonans kan testi nedir?

Biorezonans kan testi, vücudumuzda yük oluşturarak sağlığımızı olumsuz etkileyen maddeleri tespit edebilen geniş kapsamlı bir testtir.

Biorezonans etkili mi?

Uzun süren ve yüksek risk taşıyan tedavi metodları (immunoterapi) istenilen neticeyi çok az bir oranda gösterir. Hiçbir yan etkisi bulunmayan biorezonans tedavisi alerjilerin tespitinde ve tedavisinde çok başarılıdır. Biorezonans tedavilerinin temelinde hücrelerin elektromanyetik bilgi alışverişi yatmaktadır.

Biorezonans nedir kilo verme?

Biorezonans kilo verme terapileri yardımı ile vücutta zararlı gıdalara ait frekanslar temizleniyor. Uygulama sırasında sakinleşme-rahatlama halinden başka bir şey hissedilmiyor. Biorezonans terapileri sonrasında gıda bağımlılıkları ortadan kalkıyor, metabolizma hızlanıyor ve kilo vermek kolaylaşıyor.

Biorezonans ile zayıflanır mı?

Bedenimizde bulunan tüm doku, organ, hücrelerin kendiliğinden doğal olarak yaydığı bir frekans vardır ve her insanın frekansları kendine özgüdür. İnsan bedeninin frekanslarını ölçme ve algılamada özel olarak geliştirilmiş biorezonans cihazı kullanılır. Bu cihazla uygulanan tedavi ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün.

Biorezonans tedavisi gerçek mi?

Biorezonans terapisi (MORA terapisi dahil), elektromanyetik dalgaların insan hastalıklarını teşhis etmek ve tedavi etmek için kullanılabileceği sahtebilimsel bir tıbbi uygulamadır. Biorezonans terapisi (Almanya'da) 1977'de Franz Morell ve kayınpederi mühendis Erich Rasche tarafından icat edildi.

Biorezonans kanser yapar mı?

Biorezonans uygulanmakta olan kanser tedavilerini olumsuz olarak etkilemez.

Biorezonans sigara bırakma kaç TL?

Seansın ortasında da kişinin 2 adet sigara içmesi gerekiyor. Cihaza da 2 adet sigara tanımlıyoruz. İşlem sırasında hastanın bacak bacak üstüne atmaması, bacaklarını çarpraz şekilde bağlamaması, üzerindeki metal eşyaları çıkarması gerekiyor. Biorezonansla sigara bıraktırma ücretinin tek seans fiyatı ise 1000 TL. “

Sigara bırakma zorluğu kaç gün sürer?

Sigarayı bırakmaya çalışan tütün kullanıcıları için nikotin yoksunluğu belirtileri rahatsız edici ve stresli ancak geçicidir. Nikotin yoksunluğu belirtilerinin çoğu, bıraktıktan 48 saat sonra zirve yapar ve sonraki 3 ila 4 hafta içinde azalır.

Biorezonans kimlere uygulanmaz?

Batıda yaygın olarak bilinen, ülkemizde ise yeni tanınmakta olan biorezonans tedavisi; ağrısız, acısız ve yan etkisiz bir yöntemdir. Yaş ve cinsiyet bağımsız olmak üzere herkese, hatta bebeklere, çocuklara ve hamilelere de uygulanabilir.

Biorezonans işlemi nedir?

Biorezonans bir enerji tıbbı yöntemidir. Biyofiziksel bir teknik olduğu için kimyasal ilaçlar kullanılmaz. Elektromanyetik frekanslarla uygulanmaktadır. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılanın binde biri kadardır.