Evkur teslimat süresi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Evkur teslimat süresi ne kadar?
  2. Evkur nakit kredi veriyor mu?
  3. Evkur borcu hangi bankayla anlaşmalı?
  4. Evkur kalan borç nasıl öğrenilir?
  5. Evkur sözleşmenin iptal eder mi?
  6. Evkurdan kredi kartsız alışveriş nasıl yapılır?
  7. Evkur başvuru ne zaman sonuçlanır?

Evkur teslimat süresi ne kadar?

Sözleşmeli yapmış olduğunuz alışverişlerde kredi değerlendirme birimi tarafından onaylanan ürünlerinizin teslimatı belirtmiş olduğunuz teslimat adresine ücretsiz olarak Evkur tarafından yapılmaktadır. -İstihbarat sürecine göre teslimat süreniz 3 ila 4 gün sürebilmektedir.

Evkur nakit kredi veriyor mu?

Müşterilerimize sunduğumuz nakit ve kredi kartlı ödeme seçeneklerimizin yanında; grup şirketimiz olan Evkur Finansman A.Ş. tarafından 36 aya varan tüketici finansman kredisiyle alışveriş imkanı sunulmaktadır.

Evkur borcu hangi bankayla anlaşmalı?

Teslim aldığınız ürünün ödemelerini teslimat tarihinden itibaren 1 ay sonra Evkur Mağazalarından yada Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Evkur kalan borç nasıl öğrenilir?

Evkur müşteri hizmetleri 0212 473 46 46 numarası ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Evkur sözleşmenin iptal eder mi?

Evkur mağazalarından almak için başvurduğunuz ürününüzü almaktan vazgeçerek iptal etmek istediğinizde ürünü aldığınız mağazaya giderek kolaylıkla Evkur Ürün İptal Etme başvurusu yaparak iptal edebilir para verdiyseniz paranızı alabilirsiniz vermediyseniz hiç bir sıkıntı olmadan kolaylıkla iptal edebiliyorsunuz.

Evkurdan kredi kartsız alışveriş nasıl yapılır?

Kredi Kartsız Peşinatsız Ödeme Beğendiğiniz ürünü alışveriş sepetinize ekleyiniz. Satın alma işlemi aşamasına gelmeden alışverişe devam edebilirsiniz. İstediğiniz ürünü seçtikten sonra alışverişi tamamlayıp , sepet ekranına gelmelisiniz Burada ödeme yöntemi olarak "Sözleşmeli" seçeneğini seçiniz.

Evkur başvuru ne zaman sonuçlanır?

Evkur alışverişlerinizde başvurunuzun onaylanma süreci alışverişi yaptığınız tarihten itibaren 3 ile 15 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir lakin bazen mağazaların yoğunluğuna göre bu süre biraz daha uzayabilmektedir bu sebeple bu durumunda olayın işleme sürecine dahil olduğunu unutmamanızı öneririz.