Salkom cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Salkom cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  2. Salkom krem nedir?
  3. Rochcell beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  4. Salkom beyazlatıcı krem ne işe yarıyor?
  5. Cildi hangi krem beyazlatır?
  6. Cilt beyazlatıcı krem zararlı mı?
  7. Rochcell kükürt kremi ve beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  8. Elde beyazlatıcı krem ne işe yarar?
  9. Yüz beyazlatıcı krem zararlı mı?
  10. Rochcell Madeline krem ne işe yarar?

Salkom cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Uygulanacak bölgenin temiz ve kuru olmasına dikkat ediniz. Sabah ve Akşam uygulanmak istenen bölgeye günde iki defa ince bir tabaka halinde sürerek kullanılması tavsiye edilir. İyi bir sonuç almak için düzenli kullanınız.

Salkom krem nedir?

SALKOM BEYAZLATICI KREM Salkom Beyazlatıcı Krem içeriğindeki, Meyan Kökü, Alfa-Arbutin ve diğer bitkisel aktifler sayesinde koltuk altı, diz ve dirsek gibi bölgelerdeki kararmaların ve/veya koyu lekelerin açılmasına yardımcı olur.

Rochcell beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Güneşte kullanılmamalıdır, leke yapabilir o yüzden akşamları uygulanmalı ve sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle yedirilmelidir. Gün ışığında kullanılacaksa uzmanlar tarafından güneş kremi kullanımı tavsiye edilir. Beyazlatıcı krem genital ve kol altına ise sürülüp bırakılır. Sabah akşam sürülebilir.

Salkom beyazlatıcı krem ne işe yarıyor?

Salkom Beyazlatıcı Krem Özellikleri: Ciltteki fazla pigmenti azaltarak cildin renk farklılıklarını 8-12 hafta arasında azaltır. Cilt lekelerinin tedavisinde yardımcıdır. Ciltte var olan renk eşitsizliklerini düzenlemeye yardımcıdır.

Cildi hangi krem beyazlatır?

Cilt Beyazlatıcı Krem
  • AİLY COSMETİCSRose Cilt Beyazlatıcı Krem 75 ml & Skın Whıtenıng Cream. ...
  • W-Lab KozmetikW-lab Beyazlatıcı 100 ml Krem. ...
  • LafuneCilt Beyazlatıcı & Aydınlatıcı Bakım Kremi 100 Ml. ...
  • TikattiCilt Beyazlatıcı Krem 75 Ml. ...
  • First Life CosmeticLeke Giderici Ve Cilt Beyazlatici Krem ( 2 Li Set ) ...
  • ORNATE COSMETICS. ...
  • Dr.
Daha fazla öğe...

Cilt beyazlatıcı krem zararlı mı?

Cilt beyazlatıcı ürünlerin bazılarında da hidrokinon maddesi bulunuyor. Yine kremlerin uzun süreli kullanımında bu madde ciltte kızarıklık, yanma ve kaşınma yapıyor. Hidrokinonun tümörlere yol açtığından da şüphe ediliyor. Bazı beyazlatıcılarda bulunan cıva ise organları zedeliyor ve ölüme bile yol açabiliyor.

Rochcell kükürt kremi ve beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Kükürt kremini tüm cildinize değil sadece sivilcenin üzerine nokta şeklinde , ince bir tabaka halinde sürmeniz ve kuruduktan sonra yıkamanız gerekmektedir. Beyazlatıcı akşam yatmadan önce sürüp sabah kalktığınızda yıkayabılırsınız.Beyazlatıcı krem gözaltına sürülmemelidir.

Elde beyazlatıcı krem ne işe yarar?

Cilt beyazlatıcı leke kremi nedir? Cilt beyazlatıcı leke giderici krem, cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır ve yüzü daha aydınlık hale getirir. Bunun dışında güneş gibi faktörler ile ciltte oluşan kızarıklık ve lekelerin yok olmasını sağlar. Yaz aylarında güneşe maruz kalan cildimiz lekelenmeye başlar.

Yüz beyazlatıcı krem zararlı mı?

Cilt beyazlatıcı ürünlerin bazılarında da hidrokinon maddesi bulunuyor. Yine kremlerin uzun süreli kullanımında bu madde ciltte kızarıklık, yanma ve kaşınma yapıyor. Hidrokinonun tümörlere yol açtığından da şüphe ediliyor. Bazı beyazlatıcılarda bulunan cıva ise organları zedeliyor ve ölüme bile yol açabiliyor.

Rochcell Madeline krem ne işe yarar?

Madelıne onerıcı bakım kremi: Cildin yağ, nem ve asit dengesini sağlayarak kan dolaşımınını hızlandırıp hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur. Hücre yenileyici özelliğiyle yara izlerinizde çok etkili bi kremdir.