DenizBank kredi başvurusu sonucunu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. DenizBank kredi başvurusu sonucunu nasıl öğrenebilirim?
  2. DenizBank başvurum ne durumda?
  3. DenizBank on onaylı kredi nedir?
  4. DenizBank kredi kartı limit artırımı nasıl yapılır?

DenizBank kredi başvurusu sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzdan KREDİM yazarak T.C. Kimlik Numaranızı 3280'e göndermeniz yeterlidir. Cep telefonunuza başvuru sonucunuz 5 dakika içerisinde gönderilir. Başvurunuz olumlu ise kullanabileceğiniz kredi limiti ve vadesi cep telefonunuza sms mesajı olarak gönderilir.

DenizBank başvurum ne durumda?

Kredi kartı başvurumun durumunu nasıl öğrenebilirim? Kart başvurunuzun durumu hakkında bilgi almak için 8 İletişim Merkezi'mizi arayabilir yada şubeniz ile görüşebilirisiniz. ... Kredi kartları son kullanım tarihinden iki ay önce otomatik olarak basılıp sistemlerimizde kayıtlı olan adrese gönderilmektedir.

DenizBank on onaylı kredi nedir?

Bankamızda devam eden ihtiyaç kredisi olan ve kredilerini düzenli ödeyen müşterilerimize, mevcut taksit tutarı değişmeden ek kredi limiti sağlayan ön onaylı ihtiyaç kredisi ürünümüzdür.

DenizBank kredi kartı limit artırımı nasıl yapılır?

Ödemelerinizi düzenli yapmanız ve toplam limitinizi aşmamanız halinde kart limitiniz değerlendirmeye alınır ve ekonomik göstergeler dahilinde tarafınıza limit artış teklifi sunulur ya da limitinizin değerlendirilmesini istiyorsanız şubenize ya da 4 İletişim Merkezi'ne başvurmanız yeterli olacaktır.