Bugün Malatya'da deprem oldu mu?

İçindekiler:

  1. Bugün Malatya'da deprem oldu mu?
  2. Malatya'da ne zaman deprem oldu?
  3. Malatya depremi kaç şiddetinde?
  4. Malatya depremi kaç saniye sürdü?
  5. Elazığ depremi kac saniye sürdü?

Bugün Malatya'da deprem oldu mu?

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 19.06'da Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,97 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Malatya'da ne zaman deprem oldu?

AFAD verilerine göre, 21 Mayıs Cuma günü saat 19.06 ile 22 Mayıs Cumartesi sabah saat 06:06 arasında Malatya'nın Battalgazi ve Pütürge ilçeleri merkez üssü olan art arda toplam 8 deprem meydana geldi. Depremlerin en büyüğü 4.3 şiddetinde olduğu öğrenilirken, en küçüğünün ise 1.6 şiddetinde olduğu duyuruldu.

Malatya depremi kaç şiddetinde?

Malatya'nın Güneydoğu'sunda Şiro çayı civarında, Ms=6.8 büyüklüğünde yıkıcı bir deprem olmuştur. Deprem, Pütürge ile Çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Hasar, GB'da Rumkale ve Malatya düzlüğüne kadar uzanmıştır.

Malatya depremi kaç saniye sürdü?

2020 Elâzığ depremi, tarihinde yerel saatle 20.55'te Türkiye'nin Elâzığ ilinde meydana gelen ve başta Elâzığ ve Malatya olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü Elâzığ'nın Sivrice ilçesine bağlı Çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem.

Elazığ depremi kac saniye sürdü?

tarihinde saat 20:55'te Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde Mw 6.8 büyüklüğünde 8.06 km derinliğinde meydana gelen deprem 20.4 saniye sürdü.