Yurt dışından aranmak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Yurt dışından aranmak ücretli mi?
  2. Vodafone Red 23 ülke hangileri?
  3. Vodafone Red 10 yurt dışını arama hangi ülkeler?
  4. Vodafone Dünya Paketi 60 dk nasıl yapılır?
  5. Vodafone nin sahibi kim?
  6. Red Business Pro 10 Hangi ülkelerde geçerli?
  7. Vodafone yurtdışı aramaları ne kadar?
  8. Vodafone yurtdışı paketi nasıl alınır?

Yurt dışından aranmak ücretli mi?

Türkiye'den Yurt Dışını Arama Türkiye'deyken yurt dışından arandığımda ücretlendirilir miyim? Hayır, Türkiye'deyken yurt dışından arandığınızda ücretlendirilmezsiniz.

Vodafone Red 23 ülke hangileri?

Her Şey Dâhil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke şöyle sıralanıyor: ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni ...

Vodafone Red 10 yurt dışını arama hangi ülkeler?

Vodafone Red Tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında tüm cep, ev ve iş numaralarını arayabileceğiniz Vodafone ülkeleri:
  • Almanya.
  • Amerika Birleşik Devletleri.
  • Arnavutluk.
  • Avusturalya.
  • Çek Cumhuriyeti.
  • Fransa.
  • Gana.
  • Güney Afrika.
Daha fazla öğe...

Vodafone Dünya Paketi 60 dk nasıl yapılır?

Paketlerden faydalanmak için paket kodunu yazıp yurt içinde 7048'e, yurt dışında 00905427048000'e SMS atmanız yeterlidir. *Ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

Vodafone nin sahibi kim?

Vodafone Vodafone Türkiye/Üst kuruluşları

Red Business Pro 10 Hangi ülkelerde geçerli?

Paket kapsamındaki yurtiçi her yöne 3.000 dakika; Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Mısır, SFR Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Malta, Hollanda, Yeni Zelanda, Portekiz, Romanya, İspanya, İngiltere, Hindistan, Gana, Katar, Güney Afrika, ABD ve KKTC'deki gsm ve pstn yönüne yapılan ...

Vodafone yurtdışı aramaları ne kadar?

Kullanıcıları tarife haklarını bitirmeleri durumunda arama, aranma ve SMS aşım ücretlerinde değişiklik olmayacaktır. Her Şey Dahil Pasaport Dünya: Arama /Aranma 1,02TL, SMS 71,4kr. Hattınızı Yurt Dışında Kullanıma Açmak İçin Hemen Tıklayın! İlk 20 MB 35,7 ₺ , sonraki her 50 MB 81,59 ₺ Ücretlendirme periyodu 1KB'dır.

Vodafone yurtdışı paketi nasıl alınır?

Paketlerden faydalanmak için paket kodunu yazıp yurt içinde 7048'e, yurt dışında 00905427048000'e SMS atmanız yeterlidir.