Transformers Ayın Karanlık Yüzü bu akşam hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Transformers Ayın Karanlık Yüzü bu akşam hangi kanalda?
  2. Transformers Ay'ın Karanlık Yüzü ne zaman?
  3. Transformers 3 ne zaman başlayacak?
  4. Transformers KanalD'de ne zaman?
  5. Transformers hangi akşam?
  6. Transformers filmi hangi kanalda?
  7. Transformers Son Şovalye hangi kanalda?
  8. Transformers 5 de neler olacak?
  9. Transformers 5 ne anlatıyor?
  10. Shia LaBeouf neden ayrıldı?
  11. Megan Fox boşanıyor mu?
  12. Ay neden hep karanlık?
  13. Aydaki koyu renkli lekelere ne denir?

Transformers Ayın Karanlık Yüzü bu akşam hangi kanalda?

Kanal D - Transformers: Ay'ın Karanlık Yüzü | Facebook.

Transformers Ay'ın Karanlık Yüzü ne zaman?

Transformers: Ay'ın Karanlık Yüzü
Transformers: Dark of the Moon
Afiş
Yapım yılı2011, ABD
Çıkış tarih(ler)i23 Haziran 2011 (Moskova)29 Haziran 2011 (ABD)
Süre154 dakika
17 satır daha

Transformers 3 ne zaman başlayacak?

TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI FİLMİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi bugün (17 Ocak Pazar 2021) ATV ekranlarında gece saat 00:20 'de yayınlanacaktır.

Transformers KanalD'de ne zaman?

Küllerinden doğan bir kahraman, insanlığın kurtuluşu için yeniden ayakta! Transformers: Kayıp Çağ çarşamba 20.00'de #KanalD'de!

Transformers hangi akşam?

Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi bugün (17 Ocak Pazar 2021) ATV ekranlarında gece saat 00:20 'de yayınlanacaktır.

Transformers filmi hangi kanalda?

Başrollerinde Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel,Tyrese Gibson, Jon Voight'ın oynadığı Transformers Kanal D'de.

Transformers Son Şovalye hangi kanalda?

Yönetmen koltuğunda Michael Bay'ın oturduğu, senaryosu Art Marcum, Matt Holloway ve Ken Nolan tarafından yazılan Transformers 5: Son Şövalye filmi bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor.

Transformers 5 de neler olacak?

Konusu. Son Şövalye, Transformers serisinin özündeki efsaneleri paramparça ediyor ve kahraman olmanın anlamını yeninden tanımlıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın anahtarı geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor.

Transformers 5 ne anlatıyor?

İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime ise gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lordu ve bir Oxford profesöründen oluşan sıradışı bir birliğie kalıyor.

Shia LaBeouf neden ayrıldı?

Çift, 2018'de boşandı. Asıl adı Tahliah Debrett Barnett olan şarkıcı FKA twigs, LaBeouf'a dava açtı ve oyuncuyu cinsel saldırı, saldırı ve kasıtlı olarak duygusal sıkıntı çektirmek de dahil olmak üzere "devamlı taciz"le suçladı. Bunu ilk olarak (11 Aralık) Cuma, The New York Times haberleştirdi.

Megan Fox boşanıyor mu?

Çift 7 ay önce boşanmıştı Megan Fox'un, eski eşi Brian Austin Green'i Instagram'da tiye aldığı görüldü. ... Fox'un daha sonra silinen yorumu, hayranları arasında heyecan yarattı.

Ay neden hep karanlık?

Birçok insanın sandığı gibi, aslında Ay'ın Dünya'dan görünmeyen tarafı karanlık değildir. ... Bunun nedeni ise Ay, Dünya'nın etrafında 1 tam tur dönerken, aynı zamanda kendi etrafında da 1 tur döner. Yani aslında Ay'ın kendi ekseni etrafında dönme süresi ile Dünya etrafında dönme süresi aynıdır.

Aydaki koyu renkli lekelere ne denir?

Daha sonra yapılan gözlemlerden açık gri bölgelerin kraterlerle kaplı, yüksek ve engebeli alanlar, koyu gri bölgelerin ise daha alçak ve düz alanlar olduğu anlaşıldı. Ay'ın yüzeyindeki koyu renkte görünen bölgeler Latince maria (“deniz” anlamına gelir) olarak isimlendiriliyor.