Erdal Aksoy kimdir?

İçindekiler:

  1. Erdal Aksoy kimdir?
  2. Aksoy ailesi kimdir?
  3. Aksoy Holding ne iş yapar?
  4. Batu Aksoy nereli?
  5. Erol Aksoy nerede?
  6. Dr Erdal Aksoy hangi hastanede?
  7. Aksoy Grup kimin?
  8. Turcas Petrol kime ait?
  9. Banu Aksoy Tarakçıoğlu kimdir?
  10. Batu Aksoy ne zaman evlendi?
  11. Conrad Otel sahibi kim?
  12. Gazeteci Erol Aksoy kimdir?
  13. Cine 5 in sahibi kim?
  14. Sahibinden nin sahibi kim?
  15. Aksoy Grup Taner Aksoy kimdir?
  16. Shell Turcas hangi ülkenin?
  17. Trcas hangi firma?
  18. Aksoy Grubu kimdir?
  19. Shell Türkiye Genel Müdürü kim?

Erdal Aksoy kimdir?

Elektrik ve elektronik mühendisi, sanayici, işadamı. Aksoy Holding kurucusu ve başkanı. 1943 yılında Trabzon'da doğdu. ... İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olduktan sonra 1966'da Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamladı.

Aksoy ailesi kimdir?

Aksoy Girişimcilik Enerji ve Turizm A.Ş. Kurucu Başkanı olan Erdal Aksoy 1943 yılında Trabzon'da doğmuştur. Altı kardeşi bulunan Erdal Aksoy, ailenin ikinci çocuğudur. ... İş hayatına ağabeyi Erol Aksoy ile küçük çaplı inşaat projelerinde başlayan Erdal Aksoy, 1971 yılında Sarıyer'de Mobil Oil akaryakıt istasyonu açmıştır.

Aksoy Holding ne iş yapar?

İş hayatına 1998 yılında ABD'de kurulu bir iletişim şirketinde başlayan Batu Aksoy 1999'da Türkiye'ye dönerek akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, elektrik üretimi, nitelikli turizm, nitelikli gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde iştirakleri bulunan Aksoy Holding'de farklı pozisyonlarda görev yaptıktan ...

Batu Aksoy nereli?

CEO & Yönetim Kurulu Üyesi 1977 yılında İstanbul'da doğan Batu Aksoy 1998 yılında Johns Hopkins Üniversitesi (ABD) Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Fakültesinde lisans eğitimini tamamlamıştır.

Erol Aksoy nerede?

5 aydır ortalarda görünmeyen Erol Aksoy'un İstanbul Tarabya'da bulunan evine ve bir zamanlar sık sık gittiği Büyükada'ya uğramadığı da öğrenildi. Hiçbir yerde izine rastlanmayan Erol Aksoy'un Fransa'nın başkenti Paris'te olduğu belirtiliyor.

Dr Erdal Aksoy hangi hastanede?

ERDAL AKSOY - MEDİKAL DİREKTÖR - Koç Üniversitesi Hastanesi | LinkedIn.

Aksoy Grup kimin?

Aksoy Grup kimin? Aksoy Grup 1982 yılında kuruldu. Richmond Otelleri ve Capitol Alışveriş Merkezi'nin sahibi Aksoy Group'un kurucusu Mustafa Aksoy'dur. 1990'lı yıllara kadar tekstil ve hazır giyim sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy grup 1992 yılında oteller zinciri yatırımı ile turizm sektörüne giriş yaptı.

Turcas Petrol kime ait?

Aksoy Holding - Shell & Turcas Petrol A.Ş.

Banu Aksoy Tarakçıoğlu kimdir?

Turcas Petrol İcracı Yönetim Kurulu Üyesi. 1975 yılında İstanbul'da doğan Banu Aksoy Tarakçıoğlu Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra University of California at Berkeley'de finans eğitimi aldı. ... Aksoy Tarakçıoğlu, grubun enerji şirketi RWE'de önemli projelere imza atıyor.

Batu Aksoy ne zaman evlendi?

Neslişah Alkoçlar ile bir yıl evli kalıp 2010'da tek celsede boşanan Aksoy Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Batu Aksoy, 24 Mayıs'ta Gözde Denizaşan ile Bodrum'da evlenmişti. Turcas Petrol ve Conrad Hotel'in de sahibi olan Aksoy Holding'e bir veliaht geliyor.

Conrad Otel sahibi kim?

Conrad İstanbul Bosphorus Otel'in sahibi Aksoy Holding Kurucusu Erdal Aksoy turizm sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Erol Aksoy kimdir?

Aksoy, kısa bir dönem Hürriyet Gazetesi'nin de yüzde 25 ortağı ve Akşam Gazetesi'nin sahibiydi. ... Erol Aksoy, Fransa'dan sonra 1990 yılında ABD'de de bir banka satın aldı. New York'ta faaliyet gösteren özel bir banka olan The Park Avunue Bank N.A hisselerinin üçte ikisine sahip oldu.

Cine 5 in sahibi kim?

Al Jazeera Turk Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. Cine5, 1993 yılında Erol Aksoy tarafından kurulan bir kanaldır. Türkiye'nin ilk ücretli ve şifreli kanalıdır. Yayına geçtiği dönemde, seçkin filmleri üyeleri ile buluşturmuştur.

Sahibinden nin sahibi kim?

Aksoy Grup sahibinden.com/Sahipler

Aksoy Grup Taner Aksoy kimdir?

Sahibinden.com'un kurucusu Mustafa Aksoy'un büyük oğlu Taner Aksoy oldu. 1971 doğumlu Taner Aksoy şu anda Aksoy Grup'un CEO'su olarak görev yapıyor. 3 çocuğu olan Mustafa Aksoy, 2009 yılında tüm işlerini onlara devredip yelkenle dünya turuna çıkmıştı.

Shell Turcas hangi ülkenin?

Genel merkezimiz Hollanda, Lahey'de bulunmaktadır ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Ben van Beurden'dir. Shell Grubu'nun ana şirketi, İngiltere ve Galler'de kurulu olan Royal Dutch Shell plc'dir.

Trcas hangi firma?

TURCAS PETROL A.S.
BİST KoduTRCAS
Şirket ÜnvanıTURCAS PETROL A.S.
Faaliyet AlanıHer türlü petrol ürünleri, madeni yağlar, türevleri ve yan ürünlerini satın almak, depolamak üretmek ve dağıtmaktır
Sermaye255.600.000 TL
Kuruluş Tarihi03.07.1980
7 satır daha

Aksoy Grubu kimdir?

Aksoy Grup kimin? Aksoy Grup 1982 yılında kuruldu. Richmond Otelleri ve Capitol Alışveriş Merkezi'nin sahibi Aksoy Group'un kurucusu Mustafa Aksoy'dur. 1990'lı yıllara kadar tekstil ve hazır giyim sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy grup 1992 yılında oteller zinciri yatırımı ile turizm sektörüne giriş yaptı.

Shell Türkiye Genel Müdürü kim?

Shell & Turcas'da 5 yıldır CEO'luk görevini yürüten Felix Faber'in yerine Emre Turanlı atandı.