Tozkoparan hangi gün saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Tozkoparan hangi gün saat kaçta?
  2. TRT 1 Tozkoparan saat kaçta başlıyor?
  3. Tozkoparan İskender sezon finali saat kaçta başlıyor?
  4. Tozkoparan İskender 23 bölüm ne zaman başlıyor?
  5. Tozkoparan İskender 2 sezon ne zaman başlar?

Tozkoparan hangi gün saat kaçta?

TOZKOPARAN İSKENDER NE ZAMAN, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA? TRT1 ekranlarında yayınlanacak Tozkoparan İskender dizisi 2021 yılına özel bir şekilde, yeni sezonunda her Pazar günüsaat 17.30'da TRT 1 ekranlarında oluyor. Cumartesi saat 08:30'da ise tekrarları yer alıyor.

TRT 1 Tozkoparan saat kaçta başlıyor?

Çocukların her hafta sonu merakla beklediği Tozkoparan İskender, bugün saat 17.30'da 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Tozkoparan İskender sezon finali saat kaçta başlıyor?

Her Pazar günü Tozkoparan İskender dün yani Cumartesi sezon finali yaptı. Tozkoparan İskender'in sezon finali (26. bölümü), 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlandı. Yani bugün Tozkoporan İskender'in yeni bölümü yayınlanmayacak. Fakat eski bölümlerin ekrana gelmesi bekleniyor.

Tozkoparan İskender 23 bölüm ne zaman başlıyor?

TRT 1ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, 23. bölümüyle 16 Mayıs Pazar saat 17:30'da ekrana geliyor.

Tozkoparan İskender 2 sezon ne zaman başlar?

TOZKOPARAN İSKENDER 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? Tozkoparan İskender 5 haziran 2021'de 26. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon bölümlerinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.