Zahide Yetiş bugün kim kazandı?

İçindekiler:

  1. Zahide Yetiş bugün kim kazandı?
  2. Zahide Yetiş le mutfak bahane ne zaman başlıyor?
  3. Zahide Yetiş şu anda nerede?
  4. Cem Arısoy Kimdir Kaç Yaşında?
  5. Cem Arısoy ne iş yapıyor?
  6. Hayri Gözlükgiller eşi kim?

Zahide Yetiş bugün kim kazandı?

Aldığı yüksek puanla kayınvalide Gülnaz Hanım ve gelini Merve oldu. ZAHİDE YETİŞ'LE GELİN GÖRÜN KİM KAZANDI? Zahide Yetiş'le Gelin Görün yarışmasının 20. final bölümünde aldığı 36 puanla kazanan isim kayınvalide Gülnaz Hanım ve gelini Merve oldu. Haftanın birincisi olan gelin ve kaynana toplam 10 bin TL ödül kazandı.

Zahide Yetiş le mutfak bahane ne zaman başlıyor?

ZAHİDE YETİŞ'LE MUTFAK BAHANE PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? ATV ekranlarında hafta içi her gün beş çiftin, altınları kazanmak için mücadele edeceği Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programı, bugün saat 14.00'te başlayacak.

Zahide Yetiş şu anda nerede?

Zahide Yetiş, 7 Temmuz 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gitmiştir ve Zahide Yetiş Viyana'da doğmuştur. Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır.

Cem Arısoy Kimdir Kaç Yaşında?

Cem Arısoy, 2014 yılında sunucu Zahide Yetiş ile Paris'te dünya evine girdi. Aslen İzmir Karşıyaka'lı olan Cem Arısoy kaç yaşında sorusuna yanıt olarak ise Arısoy'un 1975 doğumlu olduğu ve şu an 46 yaşında olduğu biliniyor. Arısoy ve Yetiş, 2018 yılında Aras adındaki oğullarını kucağına aldı.

Cem Arısoy ne iş yapıyor?

İş İnsanı Cem Arısoy/Meslekleri

Hayri Gözlükgiller eşi kim?

Dr. Hayri Gözlükgiller'in Tıbbi İlgi Alanlarına; Pediyatrik Yoğun Bakım, Çocuk Hastalıkları, Yeni Doğan Bebek Takibi, Bulaşıcı Hastalıklar girmektedir. Hayri Gözlükgiller, Arzu hanım ile evlidir. 3 çocuğu vardır.