Internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Internet paketimi nasıl öğrenebilirim?
  2. Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim?
  3. 9333 kimdir?
  4. Vodafone kontör sorgulama nasıl oluyor?
  5. Vodafone'da paket sorgulama nasıl yapılır?

Internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

9333 kimdir?

Türk Telekom mobil hat müşteri hizmetlerine ulaşmak için 4 numarası ya da 4 numaralarından birini aramak yeterlidir. Mobil hat ile ilgili olarak ayrıca Türk Telekom 9333 numarasından sesli yanıt sistemi üzerinden de bilgi almak mümkündür.

Vodafone kontör sorgulama nasıl oluyor?

Vodafone Kaç Kontur Kaldığını Nasıl Öğrenirim Vodafone faturasız hattınızda ne kadar bakiye kaldığını öğrenmek için; 7501'i arayarak. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Vodafone'da paket sorgulama nasıl yapılır?

Paketlerinizde ne kadar SMS hakkınız kaldığını öğrenmek için SMS yazıp, Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.