Burak Elmas hangi şirketleri var?

İçindekiler:

  1. Burak Elmas hangi şirketleri var?
  2. Burak Elmas babasi kimdir?
  3. Burak Elmas kimin damadı ne iş yapar?
  4. Sezgin Elmas aslen nereli?
  5. Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas ne iş yapar?
  6. Burak Elmas ne mezunu?
  7. Elmas ailesi aslen nereli?
  8. Sur Yapı sahibi nereli?
  9. Sezgin Elmas Kimdir?
  10. Sezginler Holding sahibi kim?
  11. Burak Elmas eşi kimin kızı?
  12. Sezginler Gıda kimin?
  13. Burak Elmas nerede doğdu?
  14. Sur Yapı sahibi kimdir?
  15. Dap Yapı sahibi kim?
  16. Sezginler Holding sahibi kimdir?

Burak Elmas hangi şirketleri var?

2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini ifa eden ve grup yönetim kuruluna bağlı çalışan Burak Elmas, aynı zamanda gıda ürünleri imalatında en büyük Türk işletmelerinden birir olan Yıldız Group'ta da Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, görev süresince önemli stratejik pozisyonlar üstlenmiştir.

Burak Elmas babasi kimdir?

Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur. Eski Galatasaray başkanlarından iş insanı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlendi.

Burak Elmas kimin damadı ne iş yapar?

' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren' in damadıdır.

Sezgin Elmas aslen nereli?

- Kim Kimdir? - FORSNET. 1950 Giresun doğumlu olan Sezgin Elmas evli ve 3 çocuk babasıdır. İstanbul Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-İstatistik mezunudur.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas ne iş yapar?

MESLEĞİ NE? Burak Elmas yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk insanı ve spor yöneticisidir. Genç yaştan itibaren Galatasaray'da üst düzey görevlerde yer almıştır. 2021 Galatasaray başkanlık seçiminde aday oldu.

Burak Elmas ne mezunu?

İstanbul'da 1974'te dünyaya gelen Burak Elmas, Avusturya Lisesi'ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver'da finans ve pazarlama eğitimi aldı.

Elmas ailesi aslen nereli?

Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Baba tarafından Giresunludur.

Sur Yapı sahibi nereli?

SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi'nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ'de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Sezgin Elmas Kimdir?

1950 Giresun doğumlu olan Sezgin Elmas evli ve 3 çocuk babasıdır. İstanbul Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-İstatistik mezunudur. 24 Haziran 1960 yılında özel sektörde part-time çalışmaya başlamış ve tahsili sırasında aralıksız iş hayatını sürdürmüştür.

Sezginler Holding sahibi kim?

Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

Burak Elmas eşi kimin kızı?

tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Burak Elmas, Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğludur. Baba tarafından Giresunlu olan Elmas, eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlidir. Burak Elmas, Faruk Süren'in damadıdır.

Sezginler Gıda kimin?

1960'lı yılların başında Tahtakale'de çalışmaya başlayan Sezgin Elmas, bugün Türkiye genelinde 120 bin noktaya satış ve pazarlamayla ulaşan Sezginler Grubu'nun sahibi.

Burak Elmas nerede doğdu?

İstanbul, Türkiye Burak Elmas/Doğum yeri

Sur Yapı sahibi kimdir?

1992 senesinde Altan Elmas tarafından kurulan Sur Yapı bugün 34 bağlı şirketi olan, inşaat, gayrimenkul, AVM ve enerji sektörlerinde hizmet veren bir grup şirketi olarak inşaat sektöründe faaliyetlerini güçlendirerek sürdürmektedir.

Dap Yapı sahibi kim?

DAP Yapı ' nın sahibi Ziya Yılmaz,34 yaşında. Trabzonlu olan Yılmaz, "Karadenizliyim ama sanılanın aksine babadan kalma bir işi devralmadım" diye söze giriyor. Babası taş ocağı işletmeciliği yapan Yılmaz,"Hedeflerimi daima büyük tuttum.

Sezginler Holding sahibi kimdir?

'de Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. ' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır.