Trendyol yoruma fotoğraf nasıl eklenir?

İçindekiler:

  1. Trendyol yoruma fotoğraf nasıl eklenir?
  2. Trendyola kaç fotoğraf yüklenir?
  3. Trendyol Pazaryeri nedir?
  4. Trendyol ürün değerlendirme nasıl yapılır?
  5. Trendyola nasil ürün yuklenir?
  6. Trendyol mağaza kapağı nasıl yapılır?
  7. Trendyol Partner Programı Nedir?
  8. Trendyolda nasıl çalışılır?
  9. Trendyolun değeri ne kadar?
  10. Trendyol ne kadar yatırım aldı?
  11. Trendyol ürün açıklaması nasıl yapılır?
  12. Trendyol giriş nasıl yapılır?
  13. Bir resmin boyutu nasıl düşürülür?

Trendyol yoruma fotoğraf nasıl eklenir?

Trendyol kullanıcıları fotoğraflı yorum yapabilmek için yorum yapacağı ürünün sayfasında yer alan Ürünü Değerlendir kısmına gelmeli. Açılan sayfada yorumu yazıp dilerse fotoğraf eklemeli. Böylece yorum yaptığınız üründe hem yorumunuz hem de aldığınız ürün diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilir.

Trendyola kaç fotoğraf yüklenir?

Trendyol.com Resim Yükleme Boyutları Trendyol.com sitesine resim yüklerken 1200×1800 piksel ölçülerinde ve en fazla 5 MB boyutunda olması gerekmektedir.

Trendyol Pazaryeri nedir?

Trendyol farklı markaların, kurumsal firmaların, bireysel/tüzel şirketlerin ürünlerini sattığı pazaryeri sitesidir. 2009 yılında Demet Mutlu tarafından kurulan Trendyol'un merkezi İstanbul'dadır.

Trendyol ürün değerlendirme nasıl yapılır?

Müşteri, mobil uygulama veya web sitesi üzerinden Hesabım > Siparişlerim sayfasında değerlendirmek istediği satıcının yer aldığı siparişi bularak Sipariş Detay sayfasına girer. 2. Siparişin içindeki değerlendirmek istediği satıcıyı bularak Satıcıyı Değerlendir butonuna tıklar.

Trendyola nasil ürün yuklenir?

Ürün sorgula ve ekle kısmına gelerek yüklemek istediğiniz ürünün barkod numarasını girin sonrasında çıkan ürün yüklemek istediğiniz ürün ise onaylayarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntemin dezavantajı sadece Trendyol kataloğunda olan ürünleri bu şekilde yükleyebiliyor olmanızdır.

Trendyol mağaza kapağı nasıl yapılır?

Trendyol Mağaza Tasarımı ? Mağaza tasarımınıza yapabileceğiniz menüye, trendyol satıcı panelinde bulunan "mağaza yönetim" sekmesinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan "MAĞAZA SAYFANI OLUŞTUR" butonuna tıklıyoruz, karşımıza sayfamızı tasarımları yapabileceğimiz ekran geliyor.

Trendyol Partner Programı Nedir?

Trendyol Partner Programı, Trendyol'da satış yapan kişilere belirli avantajlar sağlamaktadır. ... Bunun yanı sıra Trendyol'dan satış yapan firmalar katıldıkları reklam eğitimi sonucunda 250 TL'lik reklam bakiyesi elde etmekte ve bu reklam bakiyesini ürün reklamı verirken kullanabilmektedir.

Trendyolda nasıl çalışılır?

Trendyol.com'da mağaza açma sürecinizi aşağıdaki adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz ; 1) İlk olarak, “Trendyol Tedarikçi Başvuru” adresine giderek tedarikçi başvuru formunu doldurup, formu Trendyol'a iletmelisiniz. 2) Form gönderimi sonrasında, Trendyol yetkilileri başvurunuzu değerlendirmeye almaktadır.

Trendyolun değeri ne kadar?

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından Trendyol, 1,5 milyar dolarlık yatırım topladı. Yeni yatırımlarla değeri 16,5 milyar dolara ulaşan Trendyol, Türkiye'nin "decacorn" unvanına sahip ilk teknoloji şirketi oldu.

Trendyol ne kadar yatırım aldı?

E-ticaret platfromu Trendyol, 16.5 milyar dolar değerleme ile 1.5 milyar dolar yeni yatırım aldı. Yeni değerleme rakamıyla “decacorn” tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.

Trendyol ürün açıklaması nasıl yapılır?

Ürün Açıklaması: Ürün açıklama bölümünde ürününüz ile alakalı tüm özelliklerini ve müşterinize vermek istediğiniz tüm bilgileri eksiksiz yazınız. Satış bilgileri bölümünde barkod ,satış fiyatınızı,piyasa fiyatını,ürün kdv oranını ve stok adet bilgisini eksiksiz olarak girmelisiniz.

Trendyol giriş nasıl yapılır?

TRENDYOL'A NASIL ÜYE OLUNUR? Trendyol'a üye olmak için ana sayfada "Giriş yap" bölümüne geliniz. E-posta ve şifre belirledikten sonra cinsiyet seçimi yapın ve"Trendyol'a üye olun" butonuna tıklayınız. Bu aşamadan sonra alışverişe başlayabilirsiniz.

Bir resmin boyutu nasıl düşürülür?

Resmin üzerine sağ tıklayıp "düzenle" sekmesine tıkla. Paint üzerinde bulunan "Yeniden boyutlandır" seçeneğini seç. "Piksel" yazan seçeneği seç ve istediğin değeri gir.