Kartal'da çöken bina kaç yıllık?

İçindekiler:

  1. Kartal'da çöken bina kaç yıllık?
  2. Kartalda yıkılan bina neden çöktü?
  3. Kartal Yeşilyurt Apartmanı neden çöktü?
  4. Yeşilyurt Apartmanı ne zaman çöktü?
  5. Kartal'da çöken binada kaç kişi öldü?

Kartal'da çöken bina kaç yıllık?

Bina yapı ruhsatının 'de Kartal Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğü tarafından bina sahibi Hikmet Yeşilyurt adına düzenlendiği bilgisi verilen iddianamede, 1992 sonlarında başlayan inşaatın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından temin edilen hava fotoğraflarına göre 1995 yılında kaçak katları dahil ...

Kartalda yıkılan bina neden çöktü?

İstanbul Kartal'da, 21 kişiye mezar olan binanın niçin çöktüğü ortaya çıktı... Bilirkişi raporuna göre; binada kalitesiz beton kullanılması, 2 kaçak kat çıkılması ve her katın 41 metrekare büyütülmesi nedeniyle, kolonlar yükü taşıyamadı... ... Ayrıca binanın her katının da 41 metrekare büyütüldüğü tespit edildi.

Kartal Yeşilyurt Apartmanı neden çöktü?

Bilirkişi raporunda yapı iznine göre 7 katlı olan ancak 9 katlı yapılan Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin nedeninin, binanın inşaatı sırasında kullanılan beton kalitesinin TSE standartlarına uygun olmaması ve projede öngörülen beton sınıfı dayanımını karşılamaması olarak değerlendirildi.

Yeşilyurt Apartmanı ne zaman çöktü?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Kartal Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'taki Yeşilyurt Apartmanı'nın 'da yıkıldığı, olay sonrasında 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin ise yaralı kurtarıldığı hatırlatıldı.

Kartal'da çöken binada kaç kişi öldü?

Kartal'da 8 katlı bina çöktü: Hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi, 13 kişi de yaralı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Kartal'da Çarşamba akşamı çöken Yeşilyurt Apartmanı'nda yaşamını yitirenlerin sayısının 15'e yükseldiğini açıkladı.