Apple Watch 6 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Apple Watch 6 ne işe yarar?
  2. Apple Watch 6 kaç TL?
  3. Apple Watch 6 ne zaman gelecek?
  4. Apple Watch 6 ile neler yapılabilir?
  5. Apple Watch da neler var?
  6. Apple Watch 6 da WhatsApp var mı?
  7. Apple Watch hat takılıyor mu?
  8. Apple Watch 6 hangi telefonlara uyumlu?
  9. Apple Watch ile neler yapabilirsiniz?
  10. Apple Watch tek başına kullanılır mı?
  11. Apple Watch Bluetooth gerekli mi?
  12. Apple Watch ping atma ne demek?
  13. Apple Watch 6 nasıl kapatılır?
  14. Apple Watch 3 sim kart takılıyor mu?
  15. Apple Watch internete giriyor mu?
  16. Apple Watch se hangi telefona uyumlu?
  17. Apple Watch kullanmak için iPhone gerekli mi?
  18. Apple Watch eşleşmeden kullanılır mı?
  19. Apple Watch 5 sadece iPhone olmadan kullanılır mı?

Apple Watch 6 ne işe yarar?

Çığır açıcı sensörü ve uygulamasıyla beraber Apple Watch Series 6, genel zindeliğinizin temel göstergelerinden biri olan kandaki oksijen düzeyini ölçmenizi sağlıyor.

Apple Watch 6 kaç TL?

Apple Watch 6 Fiyatları Türkiye'de ön sipariş fiyatı 3.799 TL'den başlayacak.

Apple Watch 6 ne zaman gelecek?

Apple Watch Series 6 için yayınlanan ürün sayfasına göre Apple'ın yeni nesil akıllı saati, 12 Ekim itibarıyla Türkiye'de satışa sunulacak.

Apple Watch 6 ile neler yapılabilir?

Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı sayesinde, iPhone'unuz yanınızda değilken bile Apple Watch'ta aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri'yi kullanma. Mesaj gönderip alma. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama.

Apple Watch da neler var?

Apple Watch Series 6
  • 44 mm veya 40 mm. kasa.
  • Hep Açık Retina ekran.
  • GPS.
  • Kanda Oksijen uygulaması4
  • EKG uygulaması5
  • Yüksek ve düşük kalp. atış hızı bildirimleri.
  • Düzensiz kalp ritmi bildirimi6
  • 50 metre suya dayanıklı tasarım*

Apple Watch 6 da WhatsApp var mı?

Apple Watch için resmi bir WhatsApp uygulaması yok. Bununla birlikte, direkt bilekten bildirim almak ve mesajlara cevap vermek mümkündür.

Apple Watch hat takılıyor mu?

Apple Watch Series 3, iPhone'lara bağlı olmadan kullanılabilmesi için elektronik SIM (eSIM) teknolojisini kullanıyor. Yani üzerinde SIM kart girişi bulunmuyor ve dolayısıyla fiziksel bir SIM karta da ihtiyacı yok.

Apple Watch 6 hangi telefonlara uyumlu?

watchOS 6, Apple Watch Series 1, 2, 3, 4 ve 5 cihazları ile uyumlu. Yani, 2015 yılında tanıtılan ilk Apple Watch dışındaki tüm modeller watchOS 6 yükleyerek kullanabiliyor. watchOS 6 kullanmanın yegane gereksinimi ise iOS 13 işletim sistemi yüklü bir iPhone kullanmak.

Apple Watch ile neler yapabilirsiniz?

Apple Watch ile Neler Yapabilirsiniz?
  • 1- Müzikleri Kontrol Edebilirsiniz. ...
  • 2- Egzersiz Takibi Yapabilirsiniz. ...
  • 3- Kalp Ritminizi Takip Edebilirsiniz. ...
  • 4-EKG Çekebilirsiniz. ...
  • 5- Kandaki Oksijen Seviyenizi Ölçebilirsiniz. ...
  • 6- Ellerinizi Yıkamayı Hatırlayabilirsiniz. ...
  • 7- Uykunuzu Takip Edebilirsiniz. ...
  • 8- Siri'den Yardım Alabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Apple Watch tek başına kullanılır mı?

Apple Watch, eşleştiği iPhone'a bağlanmak için Bluetooth® kablosuz teknolojisini kullanır ve çeşitli kablosuz işlevleri yerine getirmek için iPhone'u kullanır. Apple Watch, Wi-Fi ağlarını tek başına ayarlayamaz ancak eşlenmiş iPhone'u kullanarak ayarladığınız veya bağlandığınız Wi-Fi ağlarına bağlanabilir.

Apple Watch Bluetooth gerekli mi?

Apple Watch'unuzdaki tüm özelliklerden yararlanabilmek için eşlenmiş iPhone'unuzda Wi-Fi ve Bluetooth'u açmanız gerekir. iPhone'unuzda Denetim Merkezi'ni açın, ardından Wi-Fi ve Bluetooth'un açık olduğundan emin olun. Apple Watch'unuz eşlenen iPhone ile iletişim kurmak için Wi-Fi ve Bluetooth'u kullanır.

Apple Watch ping atma ne demek?

iPhone'unuz yakınlardaysa Apple Watch onu bulmanıza yardım edebilir. iPhone'unuza ping atma: Saat kadranını yukarı kaydırın, Ayarlar bakışına doğru kaydırın ve iPhone'a Ping At düğmesine dokunun. iPhone, Apple Watch'un kapsama alanında değilse iCloud.com üzerindeki iPhone'umu Bul'u kullanmayı deneyin.

Apple Watch 6 nasıl kapatılır?

Apple Watch'unuzu kapatma: Sürgüler görünene kadar yan düğmeyi basılı tutun, sonra Gücü Kapat sürgüsünü sağa sürükleyin.

Apple Watch 3 sim kart takılıyor mu?

Apple Watch Series 3, iPhone'lara bağlı olmadan kullanılabilmesi için elektronik SIM (eSIM) teknolojisini kullanıyor. Yani üzerinde SIM kart girişi bulunmuyor ve dolayısıyla fiziksel bir SIM karta da ihtiyacı yok.

Apple Watch internete giriyor mu?

Apple Watch için geliştirilen WatchWeb uygulaması ile artık saat üzerinden internete girilebilecek. ... AppStore'a yeni gelen WatchWeb uygulaması ile artık Apple Watch üzerinden internete girmek mümkün hale gelyor. iPhone telefonlara yüklenen WatchWeb uygulaması aynı zamanda Apple Watch'a da yükleniyor.

Apple Watch se hangi telefona uyumlu?

Apple Watch'unuzu ayarlamak ve kullanmak için iOS'in son sürümü yüklü bir iPhone'a ihtiyacınız vardır. Ayrıca iPhone'nuzda Bluetooth'un açık olduğundan ve aygıtınızın bir Wi-Fi ağına veya hücresel ağa bağlı olduğundan emin olmalısınız. watchOS 7, Apple Watch Series 3 ve sonraki modeller ve Apple Watch SE ile uyumludur.

Apple Watch kullanmak için iPhone gerekli mi?

Apple Watch için en son işletim sistemi olan watchOS 6, kurulum işlemini tamamlamak için iOS 13 veya sonraki bir sürümü çalıştıran bir iPhone 6s veya sonraki bir sürümünü gerektirir. Watch uygulaması iPadOS için mevcut değildir.

Apple Watch eşleşmeden kullanılır mı?

Apple Watch, eşleştiği iPhone'a bağlanmak için Bluetooth® kablosuz teknolojisini kullanır ve çeşitli kablosuz işlevleri yerine getirmek için iPhone'u kullanır. Apple Watch, Wi-Fi ağlarını tek başına ayarlayamaz ancak eşlenmiş iPhone'u kullanarak ayarladığınız veya bağlandığınız Wi-Fi ağlarına bağlanabilir.

Apple Watch 5 sadece iPhone olmadan kullanılır mı?

iPhone'unuz yakında olmadan Apple Watch'u kullanma Hücresel özellikli Apple Watch ve etkinleştirilmiş bir hücresel planınız varsa, iPhone'unuzdan uzak olduğunuzda bile bağlı kalabilirsiniz.