Fitbit saat nedir?

İçindekiler:

  1. Fitbit saat nedir?
  2. Fitbit Versa hangi ülkenin?
  3. Fitbit Charge 4 ne işe yarar?
  4. Fitbit akıllı saat telefona nasıl bağlanır?
  5. Fitbit Versa su geçirir mi?
  6. Fitbit Versa nedir?
  7. Fitbit Versa 2 hangi marka?
  8. Fitbit nasıl kurulur?
  9. Akıllı saat nasıl eşleştirilir?
  10. Akıllı saat telefona bağlanmadan kullanılır mı?
  11. Fitbit iOS uyumlu mu?
  12. Fitbit Versa 3 nasıl kullanılır?
  13. Fitbit Versa 2 kaç TL?
  14. Fitbit Versa 2 Android uyumlu mu?
  15. Fitbit Versa 2 nasıl kullanılır?
  16. Fitbit Inspire 2 nedir?
  17. Akıllı saat telefonla nasıl eşleştirilir?
  18. Her akıllı saat her telefona uyar mı?
  19. Akıllı saat için hat gerekli mi?

Fitbit saat nedir?

Fitbit Versa Şarjı 4 gün dayanabilen, 50 metreye kadar derinlikteki suya dayanabilen bir akıllı saattir. 4GB dahili hafızası, Bluetooth ve Wifi bağlantı özelliği vardır. Kendinin GPS özelliği olmasa da akıllı telefonların bu özelliğinden yararlanabilmektedir.

Fitbit Versa hangi ülkenin?

Sağlık verilerini ölçen cihaz üreticisi Fitbit, Inc. Amerika merkezli bir şirkettir. 2019 yılında Google tarafından satın alındı.

Fitbit Charge 4 ne işe yarar?

Fitbit Charge 4 modelinde gri tonlu dokunmatik bir OLED ekran yer alıyor. Ekranda sağlık verileri ve egzersiz bilgileri yanında bildirimler de görüntülenebiliyor. ... Sürekli olarak nabız ölçümü yapabilen bileklik ayrıca gelişmiş uyku kalitesi takibi, kandaki oksijen takibi ve kadın sağlığı takibi de yapabiliyor.

Fitbit akıllı saat telefona nasıl bağlanır?

Uygulamada bir hesap oluşturmadan hemen önce, Fitbit saatinizi şarj cihazı ile bağlamanız ve eşleştirme için Bluetooth moduna almanız gerekir....Fitbit saatinizi takın ve Bluetooth'u açın
  1. Aç onları ayarlar senin saatinde.
  2. Sekmeye ilerleyin Bluetooth.
  3. Modu seçin " çift«
Hicri 30 R.ahir 1442

Fitbit Versa su geçirir mi?

Tipik LCD ekranlar sadece 200-300 nit değerinde.Fitbit, ekranda görülebilen son tarihsel verilerin miktarını da artırdı. Yüzücüler için, Versa 50 metreye kadar su geçirmez.

Fitbit Versa nedir?

Taze bir tasarıma sahip olan cihaz, Fitbit'in diğer ürünlerine kıyasla Apple Watch'a biraz daha fazla benziyor. Versa'nın ekran tasarımı Fitbit tarafından “Squircle” olarak tanımlanıyor. Söz konusu kelime, İngilizcede kare anlamına gelen “square” ve daire anlamına gelen “circle” kelimelerinin birleşiminden oluşuyor.

Fitbit Versa 2 hangi marka?

Ürün Bilgileri Gri / Gümüş
Renk‎Gri / Gümüş
MarkaFitbit
Kategori‎Yetişkin
ÜreticiFitbit
Ürün Model Numarası‎FB507GYSR
9 satır daha

Fitbit nasıl kurulur?

Fitbit uygulamasını açın ve Fitbit'e Katıl seçeneğine dokunun. yönergeleri takip edin ve Fitbit cihazınızı telefonunuza veya tabletinize bağlayın (“eşleştirin”). Eşleştirme, Fitbit cihazınızın telefonunuzla veya tabletinizle bağlantı kurmasını (verileri eşzamanlamasını) sağlar.

Akıllı saat nasıl eşleştirilir?

Android cihazını SpeedUp akıllı saatinle eşleştir. Bluetooth'u olan ve menzildeki tüm cihazları gösteren bir listenin bulunduğu yeni bir ekran açılır. Akıllı saatin Bluetooth adına dokun ve “Bağla”ya dokun. Eşleştirme mesajı belirince akıllı saatteki işaret imine dokun ve telefonda da “Eşleştir”e dokun.

Akıllı saat telefona bağlanmadan kullanılır mı?

Akıllı saatler artık telefona bağlı olmadan çalışabilecek.

Fitbit iOS uyumlu mu?

Fitbit'in en hafif akıllı saati Versa, 4 günü aşan pil ömrü, sağlık tabanlı teknolojisi, Android ve iOS ile uyumlu olmasıyla epey dikkat çekiyor.

Fitbit Versa 3 nasıl kullanılır?

Fitbit uygulamasından seçerek döngünüzün neresinde olduğunuzu Versa 3'ten takip edin. Şarj etmek için Versa 3'ünüzün arka yüzünü manyetik şarj kablosuna oturacak şekilde bağlayın. Ekranda pil seviyesi göstergesi belirecektir. Mevcut pil seviyesine bağlı olarak cihazınızı tamamen şarj etmek 2 saat sürebilir.

Fitbit Versa 2 kaç TL?

Fitbit Versa 2 Akıllı Saat son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.649,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 949,00 TLŞu Andaki Fiyat: 1.175,02 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 474 TL (%29) daha ucuz.

Fitbit Versa 2 Android uyumlu mu?

Fitbit'in en hafif akıllı saati Versa, 4 günü aşan pil ömrü, sağlık tabanlı teknolojisi, Android ve iOS ile uyumlu olmasıyla epey dikkat çekiyor.

Fitbit Versa 2 nasıl kullanılır?

  1. Fitbit Versa 2 Kullanım Kılavuzu. Kullanım Kılavuzu Sürümü 1.2.
  2. BAŞLAYIN. Gününüzü en iyi sağlık ve fitness saati Fitbit Versa 2 ile yükseltin. ...
  3. Kutuda ne var. Versa 2 kutunuz şunları içerir: ...
  4. Versa 2'yi kurun. ...
  5. Saatinizi şarj edin. ...
  6. Telefonunuz veya tabletiniz ile kurun. ...
  7. Wi-Fi'ye bağlan. ...
  8. Verilerinizi Fitbit uygulamasında görün.
Daha fazla öğe...•Hicri 3 C.evvel 1442

Fitbit Inspire 2 nedir?

Tüm gün hareket takibi yapabilen Inspire 2, sürekli olarak kalp atış hızı takibi de gerçekleştirebiliyor. ... Yüzme takibi, GPS, 20'den fazla egzersiz modu ve Aktif Alan Dakikaları gibi özellikler Inspire 2'de mevcut.

Akıllı saat telefonla nasıl eşleştirilir?

Android cihazını SpeedUp akıllı saatinle eşleştir. Bluetooth'u olan ve menzildeki tüm cihazları gösteren bir listenin bulunduğu yeni bir ekran açılır. Akıllı saatin Bluetooth adına dokun ve “Bağla”ya dokun. Eşleştirme mesajı belirince akıllı saatteki işaret imine dokun ve telefonda da “Eşleştir”e dokun.

Her akıllı saat her telefona uyar mı?

Akıllı saatin 802.11 b/g/h 2.4 GHz WiFi ve Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı desteği bulunuyor. Samsung Galaxy Watch, iOS 9.0, Android 5.0 ve üst sürümleriyle çalışan tüm akıllı telefon modelleriyle birlikte kullanılabilir olması nedeniyle kullanıcısını tek bir akıllı telefon modeli kullanmak zorunda bırakmıyor.

Akıllı saat için hat gerekli mi?

Akıllı çocuk saatleri genellikle nano sim kart veya mikro sim kart ile çalışır. Pek çok durumda bu kartları almak ücretsizdir. Ancak siparişini verdiğiniz bu sim kartları kullanmak için bir GSM operatörüne abone olmanız gerekir.