The Weeknd Selena Gomez ne zaman ayrıldı?

İçindekiler:

  1. The Weeknd Selena Gomez ne zaman ayrıldı?
  2. Justin Bieber ve Selena Gomez ne zaman sevgili oldu?
  3. Bella ve Abel ne zaman ayrıldı?
  4. The Weeknd estetik oldu mu?
  5. Selena Gomez Justin Bieber Aşkı ne zaman sevgili oldu?
  6. The Weeknd Bella Hadid ne zaman sevgili oldu?
  7. The Weeknd ve Bella ayrıldı mı?
  8. Weeknd yüzüne ne oldu?

The Weeknd Selena Gomez ne zaman ayrıldı?

2017'de 10 aylık bir beraberlik yaşayan The Weeknd ve Selena Gomez, Ekim ayında ayrılma kararı almıştı.

Justin Bieber ve Selena Gomez ne zaman sevgili oldu?

Gomez, Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'la 2011'de çıkmaya başlamış ve ikilinin inişli çıkışlı ilişkisi 2018'de son bulmuştu.

Bella ve Abel ne zaman ayrıldı?

Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile model Bella Hadid, 2015 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. 2016 sonunda ayrılan ünlü çift, 2.5 yıl sonra barışmıştı.

The Weeknd estetik oldu mu?

Tamamen farklı bir yüz hattına sahip olan şarkıcı, hayranlarını korkuturken öte yandan da 'estetik mağduru mu oldu? ' sorusunu akıllara getirdi. The Independent'in haberine göre The Weeknd, 'Save Your Tears' şarkısının klibi için yüzüne plastik makyaj yaptırdı.

Selena Gomez Justin Bieber Aşkı ne zaman sevgili oldu?

Gomez, Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'la 2011'de çıkmaya başlamış ve ikilinin inişli çıkışlı ilişkisi 2018'de son bulmuştu.

The Weeknd Bella Hadid ne zaman sevgili oldu?

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlülerden olan ve hem sevincini hem üzüntüsünü hayranlarıyla paylaşmaktan çekinmeyen Bella Hadid, bir süre The Weeknd ile yaşadığı ayrılığı atlatamamıştı. İkili, 2015 yılında ilişki yaşamaya başlamış, ancak geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini noktalamıştı.

The Weeknd ve Bella ayrıldı mı?

Tek ortak noktaları var, o da şarkıcı The Weeknd… Önce Selena Gomez ile sevgili olan, ayrıldıktan sonra Bella Hadid ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı, şimdi ikisi ile de ilişkisini bitirdi.

Weeknd yüzüne ne oldu?

' sorusunu akıllara getirdi. The Independent'in haberine göre The Weeknd, 'Save Your Tears' şarkısının klibi için yüzüne plastik makyaj yaptırdı. Bu haber şarkıcının hayranlarını bir nebze olsun rahatlattı. The Weeknd, Kasım ayında düzenlenen 2020 Amerikan Müzik Ödülleri'ne damga vurmuştu.