Fenerbahçe Beşiktaş maçının gollerini kimler attı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Beşiktaş maçının gollerini kimler attı?
  2. Beşiktaş-Fenerbahçe en çok kim kazandı?
  3. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlandı?
  4. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı spikeri kim 2021?
  5. Beşiktaş Fenerbahçe'yi kaç defa yendi?
  6. Beşiktaş Fenerbahçe'yi kaç kere yendi?
  7. Futbolda derbi maçı ne demek?
  8. Beşiktaş Göztepe golleri kim attı?
  9. Fenerbahçe Beşiktaş'ı kaç defa yendi?
  10. Beşiktaş Fenerbahçe'ye en fazla kaç gol attı?

Fenerbahçe Beşiktaş maçının gollerini kimler attı?

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadele, Vida ve Ozan Tufan'ın golleriyle 1-1 sona erdi. Maçın ilk golü 48. dakikada Rachid Ghezzal'ın asistinde Domagoj Vida'nın kafasıyla geldi.

Beşiktaş-Fenerbahçe en çok kim kazandı?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, Süper Lig'in en büyük derbilerinden biridir. İki takımın yaptığı 354 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla Fenerbahçe'dir. Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 94 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır. Bu 3 tanesi resmî maçtır.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlandı?

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe (Maç sonucu)

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı spikeri kim 2021?

Beşiktaş-Fenerbahçe maçını Ercan Taner'in anlatacak.

Beşiktaş Fenerbahçe'yi kaç defa yendi?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı.

Beşiktaş Fenerbahçe'yi kaç kere yendi?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı. Bu iki takım arasındaki 41 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Futbolda derbi maçı ne demek?

Derbi, özellikle futbolda, genel olarak tüm sporlarda, ülkelerin, şehirlerin veya bölgelerin yerel ve büyük takımları arasında oynanan karşılaşma. Yüksek rekabetin yaşandığı derbiler, büyük ilgi gören maçlardır. Futbol ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir.

Beşiktaş Göztepe golleri kim attı?

Süper Lig'in 42. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Siyah beyazlıların gollerini Vida ve Ghezzal atarken, Göztepe'nin tek golü Alpaslan'dan geldi.

Fenerbahçe Beşiktaş'ı kaç defa yendi?

LİGDE 130. KEZ Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı. Bu iki takım arasındaki 41 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş Fenerbahçe'ye en fazla kaç gol attı?

Sarı-lacivertli ekip adına Beşiktaş'a en fazla golü ise 19 golle Cemil Turan kaydetti. EN ÇOK FORMA GİYEN RIZA ÇALIMBAY | Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerinde en çok forma giyen futbolcu unvanı Beşiktaşlı Rıza Çalımbay'a ait.