Burak Yılmaz Beşiktaş'tan neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Burak Yılmaz Beşiktaş'tan neden ayrıldı?
  2. Burak Yılmaz Beşiktaşa ne zaman geldi?
  3. Burak Yılmaz bjk den ayrıldı mı?
  4. Burak Yılmaz Beşiktaş'tan gitti mi?
  5. Burak Yılmaz Beşiktaş'ta oynuyor mu?
  6. Burak Yılmaz futbolu bıraktı mı?
  7. Burak Yılmaz hangi takıma transfer oldu?
  8. Uğurcan Çakır hangi takımda?
  9. Istem Yilmaz neden Bosandi?

Burak Yılmaz Beşiktaş'tan neden ayrıldı?

"Lille'den teklif aldığım için mutluyum" diyen Burak Yılmaz, "Bir karar vermem gerekiyordu ve gitmeyi tercih ettim. Beşiktaş'tan iyi duygularla ayrılıyorum. ... Lille'e transferimde mali konular etkili olmadı. Parayı düşünmedim ve kariyerimin son döneminde böyle bir teklifi değerlendirmek istedim" dedi.

Burak Yılmaz Beşiktaşa ne zaman geldi?

Burak, Jean Tigana'nın Yıldırım Demirören'e ısrarlı isteği sonucu 14 Haziran 2006'da Beşiktaş'a transfer oldu. 30 Temmuz 2006'da Beşiktaş sezona Süper Kupa galibiyeti ile başlarken Yılmaz, ilk 18'de yer almamıştı. 6 Ağustos 2006'da Manisaspor ile oynanan maçta ilk kez resmi olarak Beşiktaş forması giydi.

Burak Yılmaz bjk den ayrıldı mı?

Fransız ekibi Lille'in yaptığı teklifi değerlendirmek isteyen 35 yaşındaki oyuncu siyah beyazlı yönetimden bonservisini talep etti. Burak Yılmaz ile Beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Siyah beyazlı takımın kaptanı, Lille ile anlaşma aşamasına geldi. ... Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti.

Burak Yılmaz Beşiktaş'tan gitti mi?

Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan Burak Yılmaz süreci TRT Spor'da anlattı, "Büyük bir meblağ bıraktım" dedi. ... Burak Yılmaz son olarak Beşiktaş'a istenildiği zaman ne olursa olsun döneceğini vurguladı.

Burak Yılmaz Beşiktaş'ta oynuyor mu?

2017-18 sezonu öncesinde Trabzonspor ile yeniden anlaştı. Ardından Beşiktaş ile anlaşan Burak Yılmaz kariyerine Beşiktaş'ta devam etti. Yıldız futbolcunun ismi Fransa Ligi ekiplerinden Lille ile anılıyor.

Burak Yılmaz futbolu bıraktı mı?

Hayatının merkezine futbolu koyduğunu söyleyen Burak Yılmaz şöyle devam etti, "Bunu ailem de kabul etti. Futbolu bırakana kadar da böyle olacak. ... Belki de bu oyuncular, futbolcuların yaşını uzatıyor."

Burak Yılmaz hangi takıma transfer oldu?

Lille OSC#17 / Forvet Türkiye Millî Futbol Takımı#17 / Forvet Burak Yılmaz/Şu andaki takımları

Uğurcan Çakır hangi takımda?

Trabzonspor#1 / Kaleci Türkiye Millî Futbol Takımı#23 / Kaleci Uğurcan Çakır/Şu andaki takımları

Istem Yilmaz neden Bosandi?

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz ile bir yıl önce barıştığı eski eşi İstem Atilla yeniden evlenme kararı aldı. ... Yılmaz ile İstem Atilla'dan şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle 2018'de boşanmıştı. Mahkeme, ünlü futbolcunun eşine 1.3 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin lira nafaka ödemesine karar vermişti.