Xiaomi ithalatçı garantili nedir?

İçindekiler:

  1. Xiaomi ithalatçı garantili nedir?
  2. Ithalatçı garantili telefonlar IMEI kayıtlı mi?
  3. Ithalatçı firma garantili telefonlar orjinal mı?
  4. Xiaomi Türkiye garantili mi ithalatçı garantili mi?
  5. Ithalatçı ve distribütör garantisi arasındaki fark nedir?
  6. Ithalatçı garantili mi distribütör garantili mi?
  7. Türkiye garanti ne demek?
  8. IMEI sorgulamada ne yazmalı?
  9. Telefonlarda Türkiye garantili ne demek?
  10. Telefon Xiaomi Türkiye garantili mi?
  11. Genpa Türkiye garantili mi?
  12. Ithalatçı garantisi ve distribütör garantisi nedir?

Xiaomi ithalatçı garantili nedir?

Satılacak ürünün kendi firması ile bu aracı arasında bir anlaşma vardır. Bu şekilde iş yapan firmaların vermiş olduğu garanti ithalatçı garantisidir. Bu durumda ürünleriniz arızalandığı zaman yetkili servis tarafından tamiratı gerçekleştirilmemektedir.

Ithalatçı garantili telefonlar IMEI kayıtlı mi?

İthalat yoluyla gelen telefonlar için kaydedilen imei garanti işlemleri satın almış olduğunuz yetkili firma tarafından verilmektedir. ... İthalat yoluyla kaydedilen imei garantisi için yetkili firma sorumlu olduğundan bahsetmiştik. İthalatçı firma BTK'ya kayıt ettirilerek tüm operatörlere görüşmelere açılır.

Ithalatçı firma garantili telefonlar orjinal mı?

İthal telefonlar ile replika telefonlar birbirine karıştırılmamalıdır. İthal telefonlar orjinal ürünlerdir. Ama yine de distribitör ile ithalatçı firma arasındaki fiyat farkı 200TL den az ise distribitör cihazları tercih etmenizde yarar var.

Xiaomi Türkiye garantili mi ithalatçı garantili mi?

Türkiye garantili ürünler Xiaomi desteğine sahip olurken, ithalatçı garantili ürünlerde tüketicilerin muhatabı, ürünü satın aldığı ithalatçı oluyor. Ayrıca şu anda da ithalatçı garantisiyle ürün satın almak mümkün. Hatta bu ürünler, Türkiye garantili cihazlara nispeten daha uygun fiyatlı oluyor.

Ithalatçı ve distribütör garantisi arasındaki fark nedir?

İlk önce bu kavramların kısa açıklamalarını yapalım; Distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. İthalatçı garantisi ise herhangi bir firma yurtdışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar.

Ithalatçı garantili mi distribütör garantili mi?

İlk önce bu kavramların kısa açıklamalarını yapalım; Distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. İthalatçı garantisi ise herhangi bir firma yurtdışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar.

Türkiye garanti ne demek?

Ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren yetkili servislerin garanti ve teknik servis hizmeti vermesine Türkiye garantisi denir. Türkiye garantisinin bir diğer adı da distribütör garantisidir. Örneğin; Apple'dan aldığınız bir telefonda arıza çıktı ve Apple yetkili servisine telefonu geri gönderdiniz.

IMEI sorgulamada ne yazmalı?

Telefonun arama ekaranına *#06# yazmanız gerekmektedir. NOT: Telefonunuzdan IMEI sorgulaması yaparken *#06# yazarak ulaşamıyorsanız bu bilgiyi telefonun ayarlar ksımında öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan IMEI sorgulama işleminize devam etmek telefonunuzun IMEI numarasını e-Devlet ekranında bulunan boşluğa yazınız.

Telefonlarda Türkiye garantili ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Telefon Xiaomi Türkiye garantili mi?

Türkiye garantili ürünler Xiaomi desteğine sahip olurken, ithalatçı garantili ürünlerde tüketicilerin muhatabı, ürünü satın aldığı ithalatçı oluyor. Ayrıca şu anda da ithalatçı garantisiyle ürün satın almak mümkün.

Genpa Türkiye garantili mi?

EVOFONE'un Türkiye distribütörlüğünü üstlenmesiyle beraber, firma GENPA ile çalışmaya başladıklarını da duyurdu. Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

Ithalatçı garantisi ve distribütör garantisi nedir?

Distribütör garantili cihaz, üretici firma tarafından verilmekte olan bir garantidir. Diğer bir garanti türü de ithalatçı garantili cihazlar olarak karşımıza çıkmaktadır. İthalatçı firma garantili olarak satın aldığınız üründe üretici firmanın herhangi bir rolü bulunmamaktadır.