Türknet modem ücreti var mı?

İçindekiler:

  1. Türknet modem ücreti var mı?
  2. TurkNet fiber kaç TL?
  3. TurkNet fiber hangi altyapıyı kullanıyor?
  4. TurkNet kotalı mı?
  5. TurkNet modemli abonelik ne kadar?
  6. TurkNet hangi modemi veriyor?
  7. Türk Telekom modem ücreti dahil mi?
  8. Türknet te fiber var mı?
  9. Fiber mi daha iyi hiper mi?
  10. TurkNet modem veriyor mu?

Türknet modem ücreti var mı?

Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Yani merak etmeyin faturanızda kiralama vb. gibi sebeplerle ek bir modem ücreti yansımayacak :) Abonelik sonlandıktan sonra ise kullanıcılarımız, bu modemi iade etmekle yükümlüdür.

TurkNet fiber kaç TL?

TurkNet Fiber Paketleri Nelerdir? TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 99.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.

TurkNet fiber hangi altyapıyı kullanıyor?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

TurkNet kotalı mı?

ÖZGÜR İLETİŞİM HİZMETİ TurkNet'te kota yok, hiçbir zaman hızınızı düşürmeyen gerçek sınırsız ve kotasız internet deneyimi var. Kotam bitecek derdi yaşamadan, sınırsızca internette takılırsınız. TurkNet'te hız sınırlarını biz koymuyoruz. Size sağlayabileceğimiz maksimum hızı altyapı durumunuz belirliyor.

TurkNet modemli abonelik ne kadar?

Bu yüzden en iyi internet deneyimi için tüm TurkNet'lilere son teknolojiye sahip Zyxel modem sunuyoruz! Sadece TurkNet'lilere özel olan Zyxel VMG3625-T50B modemi kısa bir süreliğine, faturanıza ek olarak 12 taksitle 468 TL'ye veya kredi/banka kartına peşin 385 TL'ye satın alabilirsiniz.

TurkNet hangi modemi veriyor?

Bu yüzden en iyi internet deneyimi için tüm TurkNet'lilere son teknolojiye sahip Zyxel modem sunuyoruz! Sadece TurkNet'lilere özel olan Zyxel VMG3625-T50B modemi kısa bir süreliğine, faturanıza ek olarak 12 taksitle 468 TL'ye veya kredi/banka kartına peşin 385 TL'ye satın alabilirsiniz.

Türk Telekom modem ücreti dahil mi?

Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir. ... Ürünün rayiç bedeli 240 TL olup, 24 ay internet hizmetini almaya devam eden abonelerden Hızlı Modem Kampanyası kapsamında aylık taksit bedeli olan 10 TL alınmayacaktır.

Türknet te fiber var mı?

TurkNet GigaFiber tamamen TurkNet altyapısı üzerinden sunulan fiber internet hizmetidir. Yüksek hızlı internete duyulan ihtiyaçların artmasıyla kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için TurkNet GigaFiber hizmetini başlattık.

Fiber mi daha iyi hiper mi?

Fiber internet ADSL internet karşılaştırıldığında daha iyi performans, hız ve güvenilirlik adına kesinlikle fiber internet önde çıkmaktadır. ADSL internet tipi, genel olarak verilerin iletiminde fiber internete göre oldukça yavaş olarak karşımıza çıkmaktadır. Maximum olarak 200 Mbps hız sağlayabilmektedir.

TurkNet modem veriyor mu?

Özgür İletişim Fiber 100 paketi kapsamında eve kadar fiber (FTTH) ve yeni tesis olan aboneliklerde modemi ücretsiz olarak sunuyoruz. ... Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.