Otomatik bes nasıl iptal edilir Allianz?

İçindekiler:

  1. Otomatik bes nasıl iptal edilir Allianz?
  2. Allianz BES aylık ne kadar kesiyor?
  3. Allianz BES nasıl ödenir?
  4. Beste 1000 TL ne zaman verilecek?

Otomatik bes nasıl iptal edilir Allianz?

Bireysel emeklilik sisteminden ayrılma talebimi nereye yapmalıyım? Ayrılma talebinizi şirketimize yazılı olarak veya 0850 399 99 99 nolu çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.

Allianz BES aylık ne kadar kesiyor?

Giriş aidatı için aşağıdaki koşullar dikkate alınır: Sözleşmenin yürürlük tarihi itibarıyla 3 yıl içinde ayrılanlar için aylık asgari brüt ücretin u'i, Sözleşmenin yürürlük tarihi itibarıyla 3 yılını dolduran sözleşmelerden 5 yıldan önce ayrılanlar için ise aylık asgari brüt ücretin P'si tutarında kesinti yapılır.

Allianz BES nasıl ödenir?

PTT ile Ödeme Tüm PTT Şube'lerinden; Sağlık/Elementer ve Hayat poliçeleriniz için 16 haneli poliçe numarası bilgisiyle, BES sözleşmeleriniz için 11 haneli TCKN ve 8 haneli BES Hesap Numarası bilgisi ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Beste 1000 TL ne zaman verilecek?

Otomatik BES'te çalışanlara, sisteme girdikleri tarihten itibaren iki ay içinde, sistemden ayrılma hakkı tanınıyor. Bu iki aylık süreye de cayma süresi deniyor. İki ay içinde cayma hakkını kullanmayarak, sistemde kalıp, tasarruf edenlere ikinci ayın sonunda 1000 liralık ekstra devlet katkısı ödeniyor.