Kayseri maçı kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Kayseri maçı kaçta başlıyor?
  2. Kayserispor maçını hangi kanal veriyor?
  3. Kayseri macı hangi kanalda?
  4. Fenerbahçe Altay maçı hangi statta?
  5. Altay maçı hangi statta?
  6. Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanal?

Kayseri maçı kaçta başlıyor?

Altay'ın Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Yukatel Kayserispor'u konuk edeceği maç bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor maçını hangi kanal veriyor?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda bu akşam ( Çarşamba) saat 20.00'da oynanacak Kayserispor - Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kayseri macı hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN SPORTS'tan ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Altay maçı hangi statta?

Süper Lig'de 2 galibiyetle başlayan Altay ve Fenerbahçe, bugün İzmir'de karşı karşıya gelecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak maçı Yaşak Kemal Uğurlu yönetecek. Yardımcıları ise Serkan Çimen ve Mustafa Sönmez olacak. 21.45'te başlayacak maç beIN Sports 1'de yayınlanacak.

Altay maçı hangi statta?

Beşiktaş, Süper Lig'de 7. haftanın açılış mücadelesinde İzmir'de Altay'a konuk olacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, beIN SPORTS'tan ekranlara gelecek.

Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanal?

Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak Galatasaray Göztepe maçı Pazar günü oynanacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.