Pera Müzesi hangi gün açık?

İçindekiler:

  1. Pera Müzesi hangi gün açık?
  2. Pera Müzesi müze kart geçerli mı?
  3. İstanbul Modern kaç TL?
  4. Pera Müzesi müze kart geçerli mi?

Pera Müzesi hangi gün açık?

Pera Müzesi
ÇALIŞMA SAATLERİADRES
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi 10.00-19.00 Cuma 10.00-22.00 Pazar 12.00-18.00 Pazartesi günleri kapalıdır.Meşrutiyet Caddesi No: 65 Tepebaşı, Beyoğlu

Pera Müzesi müze kart geçerli mı?

12 yaş üstü öğrenciler, öğretim görevlileri ve 60 yaş üstü vatandaşlar için indirimli bilet fiyatı 10 TL'dir. Müzekart sahipleri yılda bir defaya mahsus olmak üzere Pera Müzesi'ni ücretsiz olarak ziyaret edebilir. ... Pera Müzesi'nde Cuma günleri halk günüdür ve ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

İstanbul Modern kaç TL?

İstanbul Modern giriş ücreti tam 35 TL, öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü ziyaretçiler ve Emekliler ise 20 TL'dir. 10 kişi ve üzeri gruplar için tam 28 TL'dir. İstanbul Modern Üyeleri, Engelli Ziyaretçiler, 12 Yaşından Küçük Çocuklar, ICOM, CIMAM, MMKD Kart Sahipleri müzeyi ücretsiz ziyaret edebilmektedir.

Pera Müzesi müze kart geçerli mi?

Ücretsiz: Pera Müzesi Dostları, engelliler ve her engelliye refakat eden bir kişi, 12 yaş ve altı çocuklar, ICOM kart sahipleri, MMKD üyeleri ve basın mensupları, çarşamba günleri öğrenciler, cuma günleri saat 18.00'dan sonra herkes Pera Müzesi'ni ücretsiz ziyaret edebilir.