Trafik polisi olmak için kaç puan almak gerekir?

İçindekiler:

  1. Trafik polisi olmak için kaç puan almak gerekir?
  2. KPSS polis olmak için kaç net gerekir?
  3. KPSS ile Polis Olunur mu?
  4. 2020 KPSS polis alımı kaç puan?

Trafik polisi olmak için kaç puan almak gerekir?

İçişleri Bakanlığı'nın belirlediği tarihlerde ve Polis Akademisi Başkanlığı'nın gerçekleştireceği sınavda, KPSS'de Lisans mezunları KPSS lisans puanı P3 puan türünden (60,00), önlisans mezunları için KPSS önlisans puanı P93 puan türünden (70,00) taban puan veya üzerinde puan almış olmak kaydıyla bir üst seviyeye ...

KPSS polis olmak için kaç net gerekir?

27. dönem POMEM polis alımında KPSS'de Bakanlıkça belirlenecek taban puan veya üzerinde puan almış olmak, (Lisans mezunları için KPSS lisans puanı P3 puan türünden 60, önlisans mezunları için 93 puan türünden 65 taban puan veya üzerinde puan almış olmak.) şartını taşımak önemli olacak.

KPSS ile Polis Olunur mu?

25. dönem POMEM Özel Hareket olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine alınan adayların başvuru sürecinde lise mezunları için KPSS P94 puan türünden en az 65, önlisans mezunları için KPSS P3 puan türünden en yılı KPSS lisans sınavı P93 puan türünden en az 60 puan almak.

2020 KPSS polis alımı kaç puan?

KPSS 2020 POMEM TABAN PUANLARI 27. dönem POMEM polis alımında KPSS'de Bakanlıkça belirlenecek taban puan veya üzerinde puan almış olmak, (Lisans mezunları için KPSS lisans puanı P3 puan türünden 60, önlisans mezunları için 93 puan türünden 65 taban puan veya üzerinde puan almış olmak.) şartını taşımak önemli olacak.