Aöf lisans bölümleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Aöf lisans bölümleri nelerdir?
  2. AÖF mezunu tekrar aöf okuyabilir mi?
  3. Anadolu Üniversitesi harcı ne kadar?
  4. 2 yıllık üniversite mezunu 4 yıllık Açıköğretim okunur mu?
  5. Sınava girmeden 2 üniversite okunur mu?
  6. Acıkogretim kayit yenileme Ucreti ne kadar?

Aöf lisans bölümleri nelerdir?

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları (4 Yıllık)
  • Görsel İletişim Tasarımı
  • Felsefe.
  • Halkla İlişkiler ve Reklamcılık.
  • Sağlık Yönetimi.
  • Sosyal Hizmet.
  • Sosyoloji.
  • Tarih.
  • Türk Dili ve Edebiyatı
Daha fazla öğe...

AÖF mezunu tekrar aöf okuyabilir mi?

Herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün/uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden ...

Anadolu Üniversitesi harcı ne kadar?

Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.

2 yıllık üniversite mezunu 4 yıllık Açıköğretim okunur mu?

Yani 2 yıllık üniversite mezunu da olsanız 4 yıllık bölümlere kayıt yaptırabilirsiniz. ... Atatürk Üniversitesi AÖF önlisans = önlisans, lisans = önlisans & lisansa başvurabilir.

Sınava girmeden 2 üniversite okunur mu?

Başvuru ve kayıt işlemi internet üzerinden yapılıyor. Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi'ne göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler ikinci üniversite için başvurabiliyor.

Acıkogretim kayit yenileme Ucreti ne kadar?

Adım: Bankaya Kayıt Yenileme Ücretini Ödeyiniz Öğrenci adayı, T.C. Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.