Türk Telekom yurtdışı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom yurtdışı ne kadar?
  2. Türk Telekom yurtdışı internet paketleri hangi ülkelerde geçerli?
  3. Yurtdışı internet paketi nasıl alınır?
  4. Türk Telekom yurtdışı paketi nasıl yapılır?
  5. Internet paketi yurtdisinda geçerli mi?
  6. Yurtdışı Aranma Paketi nedir?
  7. Alo Dünya 1 saat hangi ülkeler?
  8. Yurtdışı aramaları kaç TL?
  9. Türk Telekom hattım yurtdışına açık mı?
  10. Türk Telekom yurtdışı nasıl kapatılır?
  11. Türk Telekom hattımı yurtdışında nasıl kullanırım?
  12. Tarifem yurt dışında geçerli mi?
  13. Yurtdışındayken aranmak ücretli mi?
  14. Alo Dünya 3 saat hangi ülkeler?
  15. Türkiye'den yurtdışını aramak ne kadar?
  16. Vodafone Pasaport paketi nedir?
  17. Her Şey Dahil Pasaport dünya nasıl iptal edilir?
  18. Turkcell yurtdışı arama ücreti ne kadar?

Türk Telekom yurtdışı ne kadar?

Servis Bilgisi. Tarifen Yurt dışında Servisi ile günlük 39,78 TL'ye yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, mesaj ve internetinizi yurt dışında özgürce kullanabilirsiniz.

Türk Telekom yurtdışı internet paketleri hangi ülkelerde geçerli?

*14.08.2018 tarihi itibarıyla Uruguay, Kongo Cumhuriyeti, Meksika, El Salvador, Antigua&Barbuda, Montserrat, Kazakistan ve Mısır ülkeleri servisin geçerli olduğu ülkeler arasına eklenmiştir.

Yurtdışı internet paketi nasıl alınır?

YURTDISI 1GB yazıp 5555 'e gönderin. Yurtiçinden 5555'e gönderilen kayıt SMS'leri ücretsizdir. Online İşlemler uygulaması ile dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden satın alın.

Türk Telekom yurtdışı paketi nasıl yapılır?

YURTDISI RAHAT yazıp 5555 'e gönderin. Yurtiçinden 5555'e gönderilen kayıt SMS'leri ücretsizdir. 4 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayın. Türk Telekom mağazalarına gelin.

Internet paketi yurtdisinda geçerli mi?

Yurt Dışında Kullanım Yurt içinde kullandığınız tarifeniz ve paket abonelikleriniz yurt dışı kullanımlarınızda geçerli değildir. Yurt dışında gittiğiniz ülkede geçerli herhangi bir yurt dışı paketiniz yoksa, Turkcell Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Yurtdışı Aranma Paketi nedir?

Yurt Dışı Aranma Paketi'ne kayıt olarak, KDV, ÖİV dahil 6,12 TL paket ücreti karşılığında 30 gün boyunca yurt dışında 60 dakika ücretsiz çağrı alma avantajından yararlanabilirsiniz. Pakete yurt içinden veya yurt dışından kayıt olabilirsiniz. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Alo Dünya 1 saat hangi ülkeler?

Polinezyası, Gabon, Gambiya, Gine, Gine Bissau, Grönland, Guadeloupe, Honduras, Jamaika, Karadağ, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, K.K.T.C. , Kosova, Küba, Libya, Lihtenstayn, Madagaskar, Makedonya, Maldivler, Mayotte, Monako, Moritanya, Myanmar (Burma), Orta Afrika Cumhuriyeti, P.

Yurtdışı aramaları kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa0,612,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47
1 satır daha

Türk Telekom hattım yurtdışına açık mı?

Yurt dışına çıkmadan önce faturalı/faturasız hattınızın uluslararası dolaşıma (roaming) açık olduğundan emin olmalısınız. www.turktelekom.com.tr'deki online işlemler menüsünden hatlarını uluslararası dolaşıma açtırabilirler.

Türk Telekom yurtdışı nasıl kapatılır?

Yurt dışında paketsiz internet kullanımınızın hiçbir zaman durdurulmasını istemiyorsanız IPTAL Yurt Disi FUS yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Türk Telekom hattımı yurtdışında nasıl kullanırım?

Hattınızı yurt dışı kullanımına açmak için
  1. AC yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndererek.
  2. *150# yazıp arama tuşuna basarak.
  3. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak (4)
  4. Türk Telekom Mobil Online İşlemler uygulamasından.
Daha fazla öğe...

Tarifem yurt dışında geçerli mi?

Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliği ile yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, SMS ve internetinizin tamamını yurt dışında 85 ülkede günlük ek 35,00 TL'ye aynen kullanabilirsiniz! Hazır Kart Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliğini günlük 35,00 TL'ye yurt dışında 85 ülkede kullanabilirsiniz.

Yurtdışındayken aranmak ücretli mi?

Türkiye'den Yurt Dışını Arama Türkiye'deyken yurt dışından arandığımda ücretlendirilir miyim? Hayır, Türkiye'deyken yurt dışından arandığınızda ücretlendirilmezsiniz.

Alo Dünya 3 saat hangi ülkeler?

, Kongo, Kongo Cumhuriyeti, Kosova, Küba, Libya, Lihtenstayn, Madagaskar, Makedonya,Maldivler, Mali, Mayotte, Monako, Moritanya, Myanmar (Burma), Orta Afrika Cumhuriyeti, P. Yeni Gine, Sao Tome, Senegal, Sırbistan, Somali, Somali Demokratik Cumhuriyeti, Suriye, Tunus, Zimbabve.

Türkiye'den yurtdışını aramak ne kadar?

Görüntülü arama ücretleri sesli arama ücretleri ile aynıdır. Türkiye'den yurtdışına gönderilen SMS'ler KDV ve ÖİV dahil 0,82 TL/SMS olarak ücretlendirilir....Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Uluslararası Bölge Arama YönüÜcretlendirme Periyodu (sn.)
ORTA DOĞU PSTN / GSM60
DİĞER PSTN / GSM60
K.K.T.C PSTN / GSM60
2 satır daha

Vodafone Pasaport paketi nedir?

Her şey dahil pasaport dünya paketi günlük 59,90 TL olup,tarife hakları bittikten sonraki ses aşımları 1,02 TL/dk dır. 61 ülkede geçerlidir ve paket sadece yurt dışında devreye girer. ** Her Şey Dahil Pasaport Dünya günlük fiyatı itibariyla 59,90 TL olarak güncellenmiştir.

Her Şey Dahil Pasaport dünya nasıl iptal edilir?

Abone opsiyonu iptal etmek istediğinde Online Self Servis'e giriş yapılması, "HERSEYDAHIL IPTAL" yazıp 7048'e veya +905427048000'e kısa mesaj gönderilmesi, 542'yi aranması ya da en yakın Vodafone Mağazası'na uğranması yeterlidir. Seçenek anlık olarak iptal edilmektedir.

Turkcell yurtdışı arama ücreti ne kadar?

Yurt dışı 0088216 ile başlayan numaralara yapılan aramalar Faturalı Hatlar ve Hazır Kart için dakikası KDV ve ÖİV dahil 7,14 TL olup ücretlendirme periyodu 1 saniyedir.