Vodafone nasıl Dakika yüklenir?

İçindekiler:

  1. Vodafone nasıl Dakika yüklenir?
  2. A101 den kontör yüklenir mi?
  3. Vodafone dakika nasıl yapılır?
  4. Şokta TL yükleniyor mu?
  5. Vodafone haftalık paket nasıl kullanılır?
  6. Vodafone konuşma paketi nasıl yapılır?
  7. Nasıl dakika kazanılır?

Vodafone nasıl Dakika yüklenir?

Nasıl TL Yüklemesi Yapabilirim?
  1. SMS göndererek,
  2. 7000'i arayarak,
  3. Kartınızdaki kontrol numarası ve şifreyi cep telefonunuzdan tuşlayarak,
  4. Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yükleme yapabilirsiniz.

A101 den kontör yüklenir mi?

Sanal Yükleme Kanalları Hattınıza BİM, A101, PTT, Migros, Tansaş, MacroCenter, anlaşmalı Shell İstasyonları, DiaSA, Multinet Noktaları, Adese, Pehlivanoğulları, Uyum Marketleri, Kim, Yeni Saypa, Bimeks, Praktiker'den TL yükleyebilirsiniz.

Vodafone dakika nasıl yapılır?

Eğer sizde Vodafone'a yeni geldiyseniz KAZAN yazıp 4455'e ücretsiz olarak mesaj göndererek 500 Dakika kazanabilirsiniz. Vodafone tarafından her yönü aramanızı sağlayan 542 dakika kazanmak istiyorsanız 542DK yazıp ücretsiz olarak 7000'e yollayınız. Evet yazıp 3785'e gönderin ve toplamda 100DK kazanın.

Şokta TL yükleniyor mu?

Şok Marketler - Turkcell, Türk Telekom, Vodafone hatlarınız için TL ve paket yüklemelerinizi tüm #ŞOKMarketler'de kasalarımızdan kolaylıkla yapabilirsiniz.

Vodafone haftalık paket nasıl kullanılır?

Haftalık İletişim Pass Kartlar Paket kapsamında aboneler kartın arka yüzündeki şifreyi SMS yoluyla 7500'e ücretsiz göndererek 1 hafta boyunca kullanabilecekleri Whatsapp ve Facebook Messenger yönlerinde geçerli kotadan düşmeyen internete sahip olurlar.

Vodafone konuşma paketi nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Nasıl dakika kazanılır?

Sizlere bedava dakika paketi kazanmak istiyorsanız telefonunuzdan SURPRIZ yazıp 2222 mesaj yazdığınızda size gelen surprız hediye ile dakikalarınız hemen hattınıza yüklenir. Ayrıca FIRSAT yazıp 2222 SMS gönderen herkes turkcell konuşma paketi kazanıyor.