Çörek otu yemekten önce mi sonra mı?

İçindekiler:

  1. Çörek otu yemekten önce mi sonra mı?
  2. Çörek otu Hapı Nasıl Kullanılır?
  3. Çörek otu kilo verdirir mı?
  4. Çörek otu kapsülü zayıflamak için nasıl kullanılır?

Çörek otu yemekten önce mi sonra mı?

Çörek otu, poğaçada, börekte, kurabiye ve salatada kısacası birçok yerde kullanılabilir. Ayrıca çörek otunu düzenli olarak tüketmek için kahvaltıdan ve yemekten yaklaşık bir saat önce, bir tatlı kaşığı çörek otu çiğneyebilirsiniz.

Çörek otu Hapı Nasıl Kullanılır?

Çörek otu yağı kapsülü Kapsüller 500 mg veya 1000 mg olarak satılabilmektedir. Oral yolla ve tok karnına alınır. Çörek otu yağının fazla kullanımı vücutta hasara sebep olabileceği için doktora danışmadan kullanmayın.

Çörek otu kilo verdirir mı?

Sağlık açısından oldukça yararlı olan bu bitki aynı zamanda kilo vermeye yardımcıdır. Kilo vermek için hızlı ve şok diyetler yerine sağlıklı bir şeklide kilo verebilir ayrıca, sağlığınıza da katkıda bulanabilirsiniz. Çörek otu ile kilo vermek için azimli ve sabırlı olmanız gerekebilir.

Çörek otu kapsülü zayıflamak için nasıl kullanılır?

Çörek otu yağı zayıflamada nasıl kullanılır? Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar içilir ve yarım saat sonra kahvaltı yapılır. Ara öğünlerde tüketilen yoğurt, ayran ve sütün içerisine de bu yağdan ilave edilir. Geceleri uyumadan önce 1 bardak ılık suyun içine 1 çay kaşığı çörek otu yağı konularak içilir.