Uncharted 4 PC versiyonu var mı?

İçindekiler:

  1. Uncharted 4 PC versiyonu var mı?
  2. Uncharted 4 iki kişilik oynanıyor mu?
  3. Uncharted 4 oyun kaç gb?
  4. Uncharted 4 kaç yaş üstü?
  5. Uncharted 3 PC var mı?
  6. Uncharted 4 ne zaman PC'ye gelecek?
  7. PlayStation'da nasıl 2 kişilik oynanır?
  8. Uncharted 4 oynanır mı?
  9. Uncharted 3 PC kaç gb?
  10. Uncharted 4 A Thief's End Türkçe mi?
  11. Uncharted bilgisayara gelecek mi?
  12. God of War pc'ye gelecek mi?
  13. Uncharted ne zaman pc'ye gelecek?
  14. Uncharted serisi ne zaman pc'ye gelecek?
  15. Gran Turismo 2 kişilik oynanır mı?
  16. Gran Turismo iki kişilik nasıl oynanır?
  17. Uncharted 4 ne kadar sürüyor?
  18. Uncharted 4 hangi şehirde geçiyor?

Uncharted 4 PC versiyonu var mı?

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan PlayStation özel oyunu Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4: A Thief's End, PC için duyuruldu. Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı popüler PlayStation oyunu Uncharted 4, PC için duyuruldu.

Uncharted 4 iki kişilik oynanıyor mu?

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu multiplayer (çok oyunculu) beta testine, Ekim ayında piyasaya çıkan ve serinin ilk üç oyununu içeren Uncharted: The Nathan Drake Collection oyununa sahip olan ve PS Plus üyeliği bulunan oyuncular katılabilecek.

Uncharted 4 oyun kaç gb?

RAM: 8 GB. Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R9 270 (4 GB) Boş Depolama Alanı: 50 GB. Direct X: 9.0C.

Uncharted 4 kaç yaş üstü?

Genel Özellikler
Yaş Grubu16+
MenşeiÇin
Garanti24

Uncharted 3 PC var mı?

Naughty Dog tarafından PlayStation 3 için özel olarak geliştirilen Uncharted, PlayStation 4 ile seriye son noktayı koymuştu. Tüm PlayStation Exclusive oyununda olduğu gibi Uncharted da maalesef ki PC platformuna gelmemişti. Ancak PlayStation 3 emülatörü olan RPCS3 sayesinde Uncharted PC üzerinde oynanabiliyor.

Uncharted 4 ne zaman PC'ye gelecek?

Uncharted 4 ve Uncharted Lost Legacy, 2022'nin başlarında PlayStation 5 ve PC'ye gelecek.

PlayStation'da nasıl 2 kişilik oynanır?

Öte yandan, oyun arkadaşınız ilerleme durumunu PSN hesaplarına kaydetmek istiyorsa, bunu iki farklı şekilde yapabilirler: Ayarlar> Yeni kullanıcı> Kullanıcı oluştur yeni kullanıcıyı sistemle eşleştirmek için (oturum açtıktan sonra PlayStation Network) ve konsol kapatıldıktan veya açıldıktan sonra oyun verilerinizi ...

Uncharted 4 oynanır mı?

Bu zorlu günlerde Playstation'dan müjdeli haber geldi. Playstation Plus üyelikleri olanlara müthiş bir oyun hediyesi daha geldi. Hikayesi ile nam salan Nauhgty Dog'un geliştirdiği Uncharted 4 - Bir Hırsızın Sonu oyunu ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor.

Uncharted 3 PC kaç gb?

Ortaya çıkan bilgilere göre Uncharted 3: Drake's Deception'ın GOTY sürümü tam 87 GB'lık yer kaplıyor. Oyunun normal sürümü ise 43.5 GB'lık yer kaplıyordu.

Uncharted 4 A Thief's End Türkçe mi?

Uncharted 4: A Thief's End Türkçe Dil Seçeneği İle Geliyor.

Uncharted bilgisayara gelecek mi?

Görsele göre Uncharted PC Collection paketinin içerisinde Drake's Fortune, Among Thieves, Drake's Deception, A Thief's End ve The Lost Legacy oyunları bulunacak. Ayrıca resmi duyurunun 6 Eylül'de yapılacağı ve oyunun da 7 Aralık 2021'de çıkış yapacağı belirtilmiş.

God of War pc'ye gelecek mi?

Nvidia GeForce Now'ın veritabanında çıkan verilere göre God of War, PC'ye geliyor. Ayrıca listede diğer birçok PlayStation oyununun da ismi bulunuyor. Bildiğiniz üzere Nintendo ve Sony, birinci parti stüdyolarından çıkan oyunları diğer platformlara getirmiyor.

Uncharted ne zaman pc'ye gelecek?

Görsele göre Uncharted PC Collection paketinin içerisinde Drake's Fortune, Among Thieves, Drake's Deception, A Thief's End ve The Lost Legacy oyunları bulunacak. Ayrıca resmi duyurunun 6 Eylül'de yapılacağı ve oyunun da 7 Aralık 2021'de çıkış yapacağı belirtilmiş.

Uncharted serisi ne zaman pc'ye gelecek?

İddialara göre Uncharted Collection 7 Aralık 2021'de karşımızda olacak.

Gran Turismo 2 kişilik oynanır mı?

Gran Turismo SPORT'da; Arcade, Senaryo, Spor, Medya Merkezi, Lobi ve Manzaralar gibi 6 farklı kategori ile karşılaşıyorsunuz. Arcade modu altında, tahmin edebileceğiniz gibi tekli yarış, zamana karşı yarış ve 2 oyunculu bölünmüş ekran yarışı gibi tipik seçenekleri buluyorsunuz. Burada ayrıca bir VR modu da yer alıyor.

Gran Turismo iki kişilik nasıl oynanır?

Gran Turismo Sport'u çok oyunculu modda oynama adımları
  1. Adım: Konsolu açın. Gran Turismo Sport'u başka bir arkadaşınızla oynamak için atmanız gereken ilk adım, PS4 konsolunuzu açın. ...
  2. Adım: Oyunu yerleştirin. ...
  3. 3. Adım: "Birden Çok Oyuncu"yu seçin. ...
  4. Adım 4: Yapılandırma ekranına erişeceksiniz. ...
  5. Adım 5: Denetleyicileri bağlayın.

Uncharted 4 ne kadar sürüyor?

Uncharted 4'ün Hikaye Modu 14 Saat Civarında Sürüyor. Uncharted 4: A Thief's End'in çalınması ve henüz resmi olarak çıkmadan birçok kullanıcının oyunu oynamasından sonra yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Uncharted 4 hangi şehirde geçiyor?

Ama yola çıkarken bilmedikleri bir şey vardır: Madagaskar'daki Libertalia adasında gizlenmiş olan büyük hazineye ulaşmak sandıklarından fazla bedel ödemelerini gerektirir…