Konya istanbul hızlı tren ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Konya istanbul hızlı tren ücreti ne kadar?
  2. Konya Hızlı Tren garına hangi otobüs gider?
  3. Konya Hızlı Tren garına nasıl gidilir?
  4. Afyon'da hızlı tren var mı?
  5. Afyon Eskişehir hızlı tren kaç saat?
  6. Istanbul Afyon hızlı tren var mı?
  7. Istanbul'dan Afyon'a tren var mı?

Konya istanbul hızlı tren ücreti ne kadar?

İstanbul Konya rasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. İstanbul Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor. İstanbul'dan Ankara'ya hızlı ve güvenli bir şekilde gitmek istiyorsanız kesinlikle yüksek hızlı treni tercih etmelisiniz.

Konya Hızlı Tren garına hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Konya Tren Garı yakınından geçiyor: 48-A, 55-A, 64-B, 86-A, 96-A.

Konya Hızlı Tren garına nasıl gidilir?

Tren garından çıktıktan sonra gördüğünüz cadde boyunca Atatürk anıt heykeline kadar yürüyün hocam, yolun karşısından gelen Otogar dolmuşları ile ulaşabilirsiniz. Çıkış kapısından direkt yürü, anıt var oradan otobüse binebilirsin az daha yürürsen tramvay hattı var oradan binebilirsin.

Afyon'da hızlı tren var mı?

Şimdi de hızlı tren hatlarının da kavşak noktası olacak. Ankara- Polatlı- Afyonkarahisar- Uşak- İzmir hızlı tren hattı hızla ilerliyor. İnşallah kısa zamanda bitecektir. ... Dolayısıyla Konya, Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir'den hızlı tren hatlarının kavşak noktası Afyonkarahisar olacak.

Afyon Eskişehir hızlı tren kaç saat?

EskişehirAfyon arası Tren yolu mesafesi 77 Km olduğundan Ekspres ve Bölgesel Trenler ile tren yolculuğu yaklaşık, 3 saat 31 dakika sürmektedir, Bu trenler ile tren yolculuk süresi aktarmalı veya aktarmasız oluşuna, diğer İstasyonlara Uğramalı veya ekspres seferlere, Yolcu yoğunluğuna, tren arızalarına, Eskişehir – ...

Istanbul Afyon hızlı tren var mı?

Afyon İstanbul Pendik Hızlı Tren arası mesafe : 391 kilometre. Afyon İstanbul Pendik Hızlı Tren arası süre : 4 saat 24 dakika.

Istanbul'dan Afyon'a tren var mı?

Trenle İstanbul konumundan Afyon konumuna gitmek istersiniz? Bu mümkün ama bu iki şehir arasında sadece bir aktarma mevcut. ... Ortaklarımız arasında, Afyon ile İstanbul arasında tren seferleri sunan Tcdd ile de seyahat edebilirsiniz.