Discord nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Discord nedir ne işe yarar?
  2. Discort nasıl bir uygulama?
  3. Discord tehlikeli mi?
  4. Discord nasıl kullanılır telefonda?
  5. Discord da neler yapılır?
  6. Discord da görüntülü konuşma var mı?
  7. Discort uygulaması ne için kullanılır?
  8. Discorda nasil girilir?
  9. Discord kaç yaş üstü?
  10. Discord kimler kullanıyor?
  11. Discord telefonda olur mu?
  12. Discord Sağırlaştırma ne demek?
  13. Discord yaş sınırı kaç?
  14. Discord nasıl görüntülü konuşma?
  15. Discord görüntülü konuşma ne kadar internet yer?
  16. Discord nedir Ücretlimi?
  17. Discord dan nasıl film izlenir?
  18. Discord Canlı yayın nasıl izlenir?
  19. Discord şifremi nasıl görebilirim?
  20. Discord da yaş sınırı var mı?

Discord nedir ne işe yarar?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discort nasıl bir uygulama?

Discord programı aslında bir sohbet programıdır. Bu uygulama ile değişik insanlarla internet üzerinden sesli ya da yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. Discord özellikle çevrimiçi oyun oynayan kişiler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu uygulama ile görüntülü konuşma yapmak da mümkündür.

Discord tehlikeli mi?

Discord bir sohbet uygulamasıdır. Sohbet uygulamaları her zaman risklidir. Discord gizlilik ayarları var ancak bu kontroller sizin elinizde değil çocuğun elinde. Discord için ebeveyn kontrolü aracı yok.

Discord nasıl kullanılır telefonda?

Discord nasıl kullanılır?
  1. Adım #1: Discord'u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
  2. Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
  3. Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
  4. Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.
Hicri 5 Şevval 1441

Discord da neler yapılır?

Discord, çevrimiçi oyuncular için TeamSpeak, Mumble ve Ventrilo gibi sesli sohbet hizmetlerine ücretsiz bir alternatif olarak piyasaya sürülmüştür. Bu hizmetler, oyun klanlarının, loncalarının ve diğer grupların, üyeleri arasında IP üzerinden Ses (VoIP) iletişimini kolaylaştırır.

Discord da görüntülü konuşma var mı?

Discord'da Artık Görüntülü Sohbet Mümkün!

Discort uygulaması ne için kullanılır?

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Discorda nasil girilir?

İlk olarak Discord uygulama sayfasına gidin. Ekranın sol üst köşesinde bulunan "+" simgesine tıklayın. Eğer "+" simgesi yoksa Discord simgesine tıkladığınızda görünecektir.

Discord kaç yaş üstü?

Discord kullanmak için en az 13 yaşında olunması gerektiğini unutma; yani yaşı daha küçük olan öğrenciler bu hizmetten faydalanamaz.

Discord kimler kullanıyor?

Discord, video oyunu oynayan oyuncular için geliştirilen sesli-yazılı iletişim programı. 21 Temmuz 2019 itibarıyla 250 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Discord Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve Web tarayıcısı üzerinde çalışabilmektedir.

Discord telefonda olur mu?

Bu uygulama sayesinde ayrıca kendi kanalınızı kurabilir ve tablet ya da telefonlarınızdan uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Akıllı cihazların yanı sıra İOS ve Android cihazlarda da rahatlıkla tercih edilebildiğini unutmayın.

Discord Sağırlaştırma ne demek?

Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir. Bununla beraber herhangi biri Discord'u sessize almak (veya sessizleşmek) için çok şık bir sessize veya sağırlaştırma simgesi göreceksin.

Discord yaş sınırı kaç?

Discord kullanmak için en az 13 yaşında olunması gerektiğini unutma; yani yaşı daha küçük olan öğrenciler bu hizmetten faydalanamaz.

Discord nasıl görüntülü konuşma?

Uygulamanın sol üst kısmındaki Ana Sayfa düğmesini (Discord logosu) tıkla ve DM'lerin sunucu listenin sağındaki "Direkt Mesajlar" altında listelenecektir. Daha sonra bir DM seç. Kameran zaten hazırsa, üstteki menü çubuğunda bulunan Görüntülü Arama Başlat düğmesine basarak bir DM'de görüntülü aramayı başlatabilirsin.

Discord görüntülü konuşma ne kadar internet yer?

1 kişi ile Discord'da görüşme yaparken harcanan internet miktarları şöyledir: 1 dakika sesli görüşme: 500KB – 1MB. 1 dakika görüntülü görüşme: 4MB – 6 MB.

Discord nedir Ücretlimi?

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Discord dan nasıl film izlenir?

Discord üzerinden film ve TV izlemek için önce hizmeti oyun olarak eklemeniz gerekir. Bir akış uygulaması kullanabilir veya bir tarayıcıdan geçebilirsiniz. Tarayıcınıza bağlı olarak, çalışması için donanım hızlandırmayı devre dışı bırakmanız gerekebilir. Ardından izlemek istediğiniz filmi veya şovu sıraya koyun.

Discord Canlı yayın nasıl izlenir?

9. Canlı yayın izleme Ses sunucusunda kullanıcı adının yanında Canlı ikonu bulan bir kişiye rastladığınızda, kullanıcı adına tıklayarak, yayına katılabilirsiniz.

Discord şifremi nasıl görebilirim?

Giriş sayfamızda yer alan şifremi unuttum özelliğini kullanabilirsin: discordapp.com/login E-posta adresini girmen ve "şifremi unuttum" seçeneğine basman yeterli, ardından e-posta adresine kısa sürede yeni bir şifre belirlemen için bir sıfırlama linki gönderilecek.

Discord da yaş sınırı var mı?

Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Discord'da 13+ yaş kısıtlamasına sahip.