Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?
  2. Nurol GYO hangi pazarda?
  3. Özak GYO ne iş yapar?
  4. Nugyo brüt takas ne zaman bitiyor?
  5. Nurol Makina ne iş yapar?
  6. Ahmet Akbalık Kimdir Nereli?
  7. Nurol Makina ne üretiyor?
  8. Ejder Yalçın kaç ton?
  9. Ürfi Akbalık kimdir?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?

Köklerinden aldığı güç ve tecrübeyle 1997 yılında kurulan Nurol GYO arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında hizmet vermektedir.

Nurol GYO hangi pazarda?

Borsa İstanbul, Alt Pazar'da işlem gören NUGYO hisselerinin tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmesine karar verdi.

Özak GYO ne iş yapar?

ÖZAK GYO; hayata değer katar… ÖZAK GYO, konut, ofis, depolama, turizm, perakende olmak üzere beş farklı segmentte geniş ürün gamı ve portföy yönetimiyle arazi ve proje geliştirme çalışmalarını başarıyla yürütüyor.

Nugyo brüt takas ne zaman bitiyor?

BİST denetim uzmanları, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında NUGYO paylarında 21 tarihli işlemlerden 21 tarihli işlemlere kadar brüt takas uygulanacak.

Nurol Makina ne iş yapar?

NUROL Makina, zırh çeliği işlemek üzere kullandığı 5 eksenli lazer kesme cihazı, 7 eksenli robotik kaynak makinası, hidrolik eksantrik presler, ısıl işlem, lazer tarama ölçüm sistemi ve boyama üniteleri gibi teknolojik alt yapısı ile yüksek üretim kapasitesine sahiptir.

Ahmet Akbalık Kimdir Nereli?

İstanbul, Türkiye Ahmet Akbalik/Doğum yeri

Nurol Makina ne üretiyor?

NUROL Makina, başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere yurt içi ve yurt dışına yönelik, 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araç (Ejder YALÇIN, Yörük (NMS), Ilgaz, Ejder TOMA ve Ejder Kunter) üretimine devam etmektedir.

Ejder Yalçın kaç ton?

Ejder Yalçın 4x4 MRAP sınıfı zırhlı araç ilk olarak 2012 yılında tanıtılan araç, 18 ton ağırlığa sahip.

Ürfi Akbalık kimdir?

Ürfi Akbalık, 2009'da Özak Enerji San. ve Tic. A.Ş. nin kurulmasından sonra, tüm şirketleri tek bir çatı altında toplamak üzere hayata geçirilen Özak Global Holding A.Ş. nin Kurucu Ortağıdır.