GTA 5 ne kadar PS 3?

İçindekiler:

  1. GTA 5 ne kadar PS 3?
  2. Gt5 kaç lira?
  3. GTA 5 Premium Edition nedir?
  4. GTA 5 Premium Edition farkı ne?
  5. Telefon için GTA 5 kaç gb?
  6. GTA V Mobile kaç gb?
  7. Gt6 ne zaman cikacak?

GTA 5 ne kadar PS 3?

Grand Theft Auto 5 PS3 İle En Çok Karşılaştırılanlar
Grand Theft Auto 5 PS3PES 2013 Playstation 3 Oyunu
Fiyat127,89 TL 2 satıcıFiyat Yok
Popülerlik3. Popüler PS3 Oyunları-
Ortalama Puan1 yorum
MoveYokYok
3 satır daha

Gt5 kaç lira?

Steam, uyguladığı @'lık indirim ile 175 TL olan Grand Theft Auto V (GTA 5) oyununun 107 TL'den satın alınmasına olanak sağladı.

GTA 5 Premium Edition nedir?

Rockstar, GTA 5 hayranlarına özel yeni bir sürüm duyurdu. ... Grand Theft Auto V: Premium Online Edition, oyunculara ana oyunla birlikte Criminal Enterprise Başlangıç paketini de sunuyor. Bu paket ile silah, mülk, araç gibi ürünlere ek olarak 10 milyon dolar oyun içi ve 1 milyon dolar Online paranın sahibi de oluyorsunuz.

GTA 5 Premium Edition farkı ne?

Peki, yeni GTA V sürümü ana oyundan farklı özellikler sunacak mı? Açıklamalara göre; Premium Edition yeni hiç bir şey getirmeyecek. Bu sürümde sadece daha önce GTA V için çıkmış tüm içerikler ve 1.000.000 GTA dolarının bulunduğu Criminal Enterprise başlangıç paketi yer alacak.

Telefon için GTA 5 kaç gb?

En çok merak edilen konulardan birisi de, Grand Theft Auto serisinin güncel oyununu yüklemek için ne kadar boş alana ihtiyaç duyulduğu. Bu sorunun resmi cevabı: 80 GB.

GTA V Mobile kaç gb?

GTA 5 oyunu, 72 GB olarak belirtilmektedir. Son zamanlarda firmanın yaptığı güncellemelerden sonra oyununun boyutunun arttığı belirtilmektedir. Bu oyunu bilgisayarına yüklemek isteyenlerin bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. 8 GB RAM olan bilgisayarlarda bu oyun sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir.

Gt6 ne zaman cikacak?

6 Aralık 2013 Gran Turismo 6/İlk piyasaya sürülme tarihi