Google Play Hizmetleri surekli duruyor ne yapmam lazim?

İçindekiler:

  1. Google Play Hizmetleri surekli duruyor ne yapmam lazim?
  2. Google sürekli olarak duruyor mi?
  3. Google Play Store Verileri Temizle dersek ne olur?
  4. Bir uygulamanın önbelleğini Temizlersek ne olur?

Google Play Hizmetleri surekli duruyor ne yapmam lazim?

Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar ve bildirimler Tüm uygulamaları göster'e dokunun. Aşağı gidin ve Google Play Store'a dokunun. Depolama Alanı Önbelleği Temizle'ye dokunun.

Google sürekli olarak duruyor mi?

Sürekli olarak duruyor hatasının çözümü Google, Android cihazlarda “ayarlar” bölümüne girerek uygulamalar butonuna basılması gerekiyor. Uygulamalar bölümünde “Google”a tıklanır. Google bölümüne girildikten sonra “güncellemeleri kaldır” butonuna basılarak her beş saniyede bir çıkan hata bir daha gözükmüyor.

Google Play Store Verileri Temizle dersek ne olur?

Verileri Play Store'dan sildiğinizde, chache'yi veya verilerini silmeniz gerektiğinde tüm uygulamalara aynı şey olur ... Giriş yapmak için bilgileri kaybedersiniz . Ancak endişelenmeyin, bu, oradan indirdiğiniz uygulamaların geri kalanını hiçbir şekilde etkilemeyecektir.

Bir uygulamanın önbelleğini Temizlersek ne olur?

İpucu: Önbelleği temizlemek geçici dosyaları siler. Giriş kimlik bilgilerini, indirilen dosyaları veya özel ayarları silmez. Artık önbelleğe alınan verilerin ne olduğunu, nerede depolandığını ve cihaz performansı söz konusu olduğunda çok önemli bir anlayışınız var.