Telefon numarasının hangi operatöre ait olduğunu öğrenme?

İçindekiler:

  1. Telefon numarasının hangi operatöre ait olduğunu öğrenme?
  2. Hat kime ait sorgulama?
  3. Sabit numara kime ait sorgulama?
  4. En hızlı internet hangi operatörde?
  5. Numara kimin üstüne kayıtlı ücretsiz?
  6. Hangi hat daha iyi çekiyor?
  7. Hangi hat daha hızlı?

Telefon numarasının hangi operatöre ait olduğunu öğrenme?

Operatör sorgulama işlemleri devlet sitelerinden yapılabiliyor. https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama linkini kullanarak kolay bir şekilde telefon numaralarınızın hangi operatörde olduğunu öğrenebilirsiniz.

Hat kime ait sorgulama?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Sabit numara kime ait sorgulama?

11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyunca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. 11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır.

En hızlı internet hangi operatörde?

Rapora göre Turkcell, 2020'nin ilk yarısında mobil internet bağlantı hızları tarafında önde gelen mobil operatör oldu. nPerf'in belirttiğine göre, 2020'nin ilk altı ayında kullanıcıları tarafından nPerf iOS veya Android uygulamaları üzerinden bağlantı testi gerçekleştirildi.

Numara kimin üstüne kayıtlı ücretsiz?

Adım #1: Telefonunuzun arama ekranını açın. Adım #2: *100# numaralarını tuşlayın ve arama yapın. Adım #3: İşlemler menüsü açılacak. Adım #4: Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.

Hangi hat daha iyi çekiyor?

Salgın döneminde en iyi operatör Turkcell oldu! 2020'nin ilk 6 ayında nPerft uygulaması ile Türkiye'de 67115 test gerçekleştirildi ve bu testler sonucunda en iyi performansı sergileyen operatörün Turkcell olduğu görüldü.

Hangi hat daha hızlı?

Sonuçlar Turkcell mobil internet bağlantı hızının ilk sırada olduğunu gösteriyor. Geride kalan 12 aylık dönem içinde, Turkcell'in Türkiye'deki mobil ağlar üzerinde en hızlı internet bağlantısını sunduğu ortaya çıktı. 37 Mbps'lik ortalama indirme hızıyla Turkcell, rakiplerinin açık ara önünde yer alıyor.