Beşiktaş yeni forması ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş yeni forması ne zaman çıkacak?
  2. Beşiktaşın Yeni Forması Ne Kadar?
  3. Beşiktaş imzalı forma nasıl alınır?
  4. Beşiktaş 2021 2022 formaları ne zaman çıkacak?
  5. Beşiktaş forması neden imzalı?
  6. Galatasaray yeni sezon formaları ne kadar?
  7. Formaya isim yazma nasıl yapılır?
  8. Beşiktaş'ın renkleri ne anlama gelir?

Beşiktaş yeni forması ne zaman çıkacak?

Siyah-beyazlıların üçüncü forması ise gri ve düz bir tasarıma sahip. Beşiktaş'ın 14 Temmuz'da piyasaya sürülecek yeni formalarını tanıtımında ise Beşiktaş'ın kaptanları Atiba ile Necip ve genç futbolcu Rıdvan Yılmaz yer aldı.

Beşiktaşın Yeni Forması Ne Kadar?

Beşiktaş'nin yetişkin formaları 359 TL, genç formaları 269 TL, çocuk forma şort ve çoraptan oluşan setler ise 349TL'lik fiyatları ile satışta olacak. Adidas ile olan sözleşmeyi 5 yıl daha uzattıklarını belirten Başkan Çebi, “Biz şampiyonluğu evimizde, Boğaz'da kutluyoruz.

Beşiktaş imzalı forma nasıl alınır?

Sınırlı sayıda ve 99 YTL'den satışa sunulan bu özel formalara sahip olmak isteyen taraftarlarımızın, www.kartalyuvasi.com.tr adresindeki üyelik işlemlerini gerçekleştirdikten sonra satın alma prosedürünü tamamlamaları gerekmektedir. Taraftarlarımızı sitemize bekliyoruz.

Beşiktaş 2021 2022 formaları ne zaman çıkacak?

Beşiktaş Futbol Takımlarımızın 2021-2022 sezonu formaları, bugün (14 Temmuz) Kartal Yuvası mağazaları, Kartal Yuvası e-ticaret sitesi, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/ adresi üzerinden Siyah-Beyazlı taraftarlarla buluşuyor.

Beşiktaş forması neden imzalı?

Beşiktaş'ta pandemi nedeniyle futbolcu ve taraftarın birinden uzak kalarak statlarda bir araya gelememesinden yola çıkarak hazırladığı “Beşiktaş Aşkına İmza At!” projesinde taraftarın forma imzalama süreci tamamlandı. ... 17 Ocak Pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi saat 19.00'da başlayacak.

Galatasaray yeni sezon formaları ne kadar?

Galatasaray 2021-2022 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Nike ve GS Store'de satışa sunulan formaların fiyatı ise taraftarlardan tepki çekti. 999 TL'ye sunulan formalar Avrupa devlerine fiyat farkı attı.

Formaya isim yazma nasıl yapılır?

Forma baskısı yapmanın en kolay yolu tekstil folyosudur. Tek renk isim ve numara yazmak istiyorsanız o zaman renkli flex folyo kullanmalısınız. Teknik olarak elle de bu folyolar kesilebilse de, her zaman bir kesici plotter kullanmanızı öneririz.

Beşiktaş'ın renkleri ne anlama gelir?

Kırmızı-beyaz olan Beşiktaş renkleri, Balkan Harbi'ndeki toprak kayıplarımız ve şehitlerimizden dolayı, acı günleri temsilen “siyah” a, gelecek aydınlık günleri ifade etmesi için de, “beyaz” a çevrilmişti!