Akdeniz Üniversitesi formasyon Kalktı mı?

İçindekiler:

  1. Akdeniz Üniversitesi formasyon Kalktı mı?
  2. Pedagojik Formasyon fiyatı ne kadar?
  3. Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans açıldı mı?
  4. Pedagojik formasyon dersleri toplam kaç saat?
  5. Eğitim fakültesi mezunu olmayanlar öğretmen olabilir mi?
  6. Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı kaç yıl?
  7. Öğretmenlik meslek Bilgisi Tezsiz yüksek lisans Programı kaç yıl?
  8. Tek formasyon her alanda geçerli mı?
  9. Pedagojik formasyon dersleri haftada kaç gün?

Akdeniz Üniversitesi formasyon Kalktı mı?

Cevap: Pedagojik formasyon sertifika programı Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunun 29 Haziran 2020 tarih ve 12 sayılı Kararı ile kaldırılmış, Pedagojik formasyonun yerine 'Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı' getirileceği belirtilmiştir. Yeni programla ilgili çalışmalar devam etmektedir.

Pedagojik Formasyon fiyatı ne kadar?

2020-2021 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Grubu Akademik Takvim için tıklayınız. 1-Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ücreti toplam 2050TL olup, 2. dönem taksidi olan 1025 TL, 4 Ağustos 2020 - 17 Ağustos 2020 tarihleri arasında, aşağıda belirtilen banka ve IBAN numarasına yatırılacaktır.

Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans açıldı mı?

MEB, pedagojik formasyon programının yerine Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans programının getirildiğini duyurdu. Bu haberin ardından öğretmen adayları formasyon geri geldi mi, kimler formasyon alabilir soruları gündeme geldi.

Pedagojik formasyon dersleri toplam kaç saat?

(2) Pedagojik formasyon eğitimi programının eğitim süresi en az iki yarıyıldır. Dersler, en az iki yarıyıla bölünerek ve bir öğretim yılında tamamlanabilecek şekilde yürütülür. programda Ek 1 ve Ek 2'de yer almayan bir ders açılamaz.

Eğitim fakültesi mezunu olmayanlar öğretmen olabilir mi?

Formasyon, eğitim fakültesinden mezun olmayan kişilerin öğretmenlik yapabilmek için alması gereken bir programdır. Öğretmenlik yapmak isteyen kişiler okudukları bölüm sonrasında bu Pedagojik Formasyon eğitimi alarak yapabilirler.

Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı kaç yıl?

Tezsiz yüksek lisans programı üç yarıyıl sürmektedir.

Öğretmenlik meslek Bilgisi Tezsiz yüksek lisans Programı kaç yıl?

Tezsiz yüksek lisans programı üç yarıyıl sürmektedir.

Tek formasyon her alanda geçerli mı?

MEB Talim Terbiye Kurulunun 80 sayılı kurur kararlarının 8. maddesinde şu ifade geçmektedir: “Birden fazla alanda öğretmenliğe başvuru hakkı bulunanların, bu alanlardan birine ait pedagojik formasyon belgesi diğer alanlar için de geçerlidir.” Bu cümleye istinaden bir bölümden alınan pedagojik formasyon belgesinin ...

Pedagojik formasyon dersleri haftada kaç gün?

Pedagojik Formasyon Eğitimi Yaz 2018 Dönemi 7 hafta hızlandırılmış program şeklinde yürütülecektir (1 haftada 2 haftalık ders yükü olacaktır). Dersler Hafta İçi 17:00'den sonra ve Hafta Sonu Cumartesi ve Pazar günleri 4 güne dağıtılacaktır.