Eureko Sigorta Garanti Bankası'nın mı?

İçindekiler:

  1. Eureko Sigorta Garanti Bankası'nın mı?
  2. Eureko Sigorta neleri kapsar?
  3. Çantam Garantide nasıl iptal edilir?
  4. Konut poliçesi primi nedir?
  5. Evim Garantide poliçesi nedir?
  6. Garanti Görünmez Kaza sigortası Nedir?
  7. Garanti Hayat Sigortası Nedir?
  8. Evim Garantide nedir?
  9. Kredi poliçe prim iadesi nedir?
  10. Konut sigortası neye göre belirlenir?

Eureko Sigorta Garanti Bankası'nın mı?

Hayat dışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989'da Garanti Sigorta olarak kuruldu ve Ekim 2007'de bugünkü adını aldı. Genel merkezi İstanbul'da bulunan Eureko Sigorta, Garanti BBVA ve yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine fark yaratan sigortacılık hizmet ve ürünleri sunar.

Eureko Sigorta neleri kapsar?

Yangın, yıldırım ve infilak gibi felaketlerin, doğrudan sigorta altında olan eviniz veya eşyalarınıza verdiği zararlar teminat altındadır. Aynı zamanda evinizdeki yangın ve infilak sebebiyle komşunuzda meydana gelebilecek hasarlarımızda teminat altındadır.

Çantam Garantide nasıl iptal edilir?

İletişim Merkezi'ni (444 66 60) arayarak iptal edebilirsiniz.

Konut poliçesi primi nedir?

Konut sigortasında primler, konutun bulunduğu il ve ilçeye, konutun metrekaresine ve binanın yapı tarzına, bulunduğu kata, alınan güvenlik önlemlerine ve poliçe üzerindeki teminatlarda seçilen limitlere göre hesaplanır. ... Bu durumda kiracı kendi eşyaları için güvence sağlamış olur ve prim tutarı daha düşük hesaplanır.

Evim Garantide poliçesi nedir?

Evim Garantide Plus ile evinizde gerçekleşebilecek her türlü risk için evinizi ve/veya eşyalarınızı geniş teminatlarla güvence altına alabilirsiniz. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi sonucu oluşan hasarlarınız karşılanır.

Garanti Görünmez Kaza sigortası Nedir?

Bu sigortayla FERDİ KAZA ve ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARA KARŞI MALİ MESULİYET Sigortası Genel Şartları kapsamında Ölüm, Sürekli Sakatlık, Tedavi Masrafları, Bireysel Sorumluluk, Deprem, Eureko Asistans teminatları sağlanmaktadır.

Garanti Hayat Sigortası Nedir?

Vefat veya kaza sonucu daimi maluliyet durumunda kredi, kredi kartı, kredili mevduat hesabı, çek karnesi ve teminat mektubu gibi borçlarınızın ödenmesini ve sonrasında kalan tutar olması durumunda hak sahiplerine verilmesini sağlayan bir hayat sigortasıdır.

Evim Garantide nedir?

Evim Garantide Plus ile evinizde gerçekleşebilecek her türlü risk için evinizi ve/veya eşyalarınızı geniş teminatlarla güvence altına alabilirsiniz. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi sonucu oluşan hasarlarınız karşılanır.

Kredi poliçe prim iadesi nedir?

Kredi borçlarını erken kapatan müşterilerin sigorta primlerini talep olmadıkça geri ödemeyen bankalar, kimi zaman 24 ay vade ile kredi alan kişiler için 36 aylık sigorta yaptırmakta, fazladan primler de bankaya kalmaktadır. ... Bu gibi bir durumda banka zorunlu olarak iade yapmaktadır.

Konut sigortası neye göre belirlenir?

Konut sigortasında primler, konutun bulunduğu il ve ilçeye, konutun metrekaresine ve binanın yapı tarzına, bulunduğu kata, alınan güvenlik önlemlerine ve poliçe üzerindeki teminatlarda seçilen limitlere göre hesaplanır. DASK poliçesinin de olması primi düşürür.