Galatasaray Gaziantep maçı kaç kaç?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Gaziantep maçı kaç kaç?
  2. Galatasaray Gaziantep maçı golleri kim attı?
  3. Gs antep maçı ne zaman 2021?
  4. Antep Galatasaray maçı ne zaman?
  5. Galatasaray Gaziantep maçı bitti mi?
  6. Antep maçı hangi kanalda?
  7. Onyekurunun golü ofsayt mı?
  8. Gaziantep FK hangi ligde?
  9. Gaziantep spor maçı hangi kanalda?
  10. Beşiktaş Gaziantep maçı saat kaçta?
  11. Gaziantep kaç maçtır yenilmiyor?
  12. Beşiktaş maçı hangi kanalda izlenir?
  13. Galatasaray golü ofsayt mı?
  14. Fenerbahçe golünde ofsayt VAR mı?

Galatasaray Gaziantep maçı kaç kaç?

Gaziantep FK 1-2 Galatasaray (Maç sonucu)

Galatasaray Gaziantep maçı golleri kim attı?

Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Mücadele konuk ekip Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru'nun ayağından gelen gollerle 2-1 tamamlandı. Bu skorla sarı-kırmızılılar zirve takibini sürdürdü.

Gs antep maçı ne zaman 2021?

Gaziantep FK vs Galatasaray, 29.01.2021.

Antep Galatasaray maçı ne zaman?

Gaziantep FK - Galatasaray maçı 29 Ocak Cuma günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Gaziantep FK ile Galatasaray, bugüne kadar Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda da 1 olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi.

Galatasaray Gaziantep maçı bitti mi?

Sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray, Gaziantep'e bu sezonki ilk iç saha mağlubiyetini tattırdı. Fatih Terim'in ekibi 42 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. Ev sahibinin tek sayısı sayısı 90+8'de Maxim'den (P) geldi.

Antep maçı hangi kanalda?

GAZİANTEP FK-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Onyekurunun golü ofsayt mı?

Galatasaray'ın Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği maçta Onyekuru'nun attığı ilk gol sosyal medyada gündem oldu. Maçın 49. dakikasında Onyekuru'nun golünde yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesinin ardından pozisyonda ofsayt olmadığı tespit edildi ve gol geçerli sayıldı.

Gaziantep FK hangi ligde?

Süper Lig Gaziantep Futbol Kulübü/Ligler

Gaziantep spor maçı hangi kanalda?

Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Gaziantep maçı saat kaçta?

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında bugün Gaziantep ile karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Gaziantep kaç maçtır yenilmiyor?

Gaziantep FK Süper Lig'de 10 maçtır yenilmiyor.

Beşiktaş maçı hangi kanalda izlenir?

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında bugün Gaziantep ile karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray golü ofsayt mı?

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbi maçta karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın 11. dakikada Babel'le bulduğu gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, VAR incelemesinin ardından pozisyonda ofsayt olmadığına karar verildi ve Galatasaray 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe golünde ofsayt VAR mı?

Golün ardından Fenerbahçe'de oyuncular ofsayt itirazlarında bulunurken, pozisyon VAR odasında hakem Mete Kalkavan tarafından incelendi. Yaklaşık 3 dakikalık incelemenin ardından golde ofsayt olmadığı tespit edildi ve gol geçerli sayıldı.