Makü eğitimi nasıl olacak?

İçindekiler:

  1. Makü eğitimi nasıl olacak?
  2. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde kaç enstitü var?
  3. Transkript Belgesi nasıl alınır?
  4. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?
  5. Makü kaç metrekare?
  6. Mehmet Akif Ersoy aslen nereli?
  7. Makü kayıt nasıl yapılır?
  8. Makü Ne Üniversitesi?

Makü eğitimi nasıl olacak?

Üniversitemizin tüm akademik birimlerinde gerekli hazırlıklar yapılarak ön lisans, lisans ve lisans üstü düzeyde dersler 30.03.2020 tarihinden itibaren üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. ...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde kaç enstitü var?

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Akademik birimler11 Fakülte, 6 Yüksekokul, 13 Meslek Yüksekokulu, 4 Enstitü
KonumBurdur, Türkiye
Okul renkleriLacivert , kırmızı
Web sitesiwww.mehmetakif.edu.tr
8 satır daha

Transkript Belgesi nasıl alınır?

Transkript belgesi, eğitim kurumunun öğrenci işleri dairesinden ya da diğer resmi dairelerden talep edilebilir. E-devlet uygulamasının hayata geçmesi ile bazı üniversitelerin transkript belgeleri e-devlet üzerinden alınabilir hale gelmiştir. Bunun dışında transkriptler, genellikle kurum tarafından verilir.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri bilgi ve beceri düzeyleri yüksek, girişimcilik ve proje üretme kültürüne sahip bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan ders programlarıyla, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif amaçlarla kurulmuş öğrenci topluluklarıyla öğrenci merkezli bir üniversitedir.

Makü kaç metrekare?

Son dönemlerde yakaladığı ivme ile fiziki olanakları daha da iyileşen yüksekokulumuz 40.000 m2 açık ve 6000 m2 kapalı alan içerisinde sahip olduğu 4 adet tam donanımlı bilgisayar laboratuarı, tamamı amfi tarzı sıralarla yenilenmiş 14 derslik ve her biri 130 kişi kapasiteli 4 adet amfi ile son derece modern bir ortamda ...

Mehmet Akif Ersoy aslen nereli?

İstanbul, Türkiye Mehmet Âkif Ersoy/Doğum yeri

Makü kayıt nasıl yapılır?

Ders kayıt işlemi için Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapılır. Ders ve Dönem İşlemleri menüsünde yer alan “Ders Kayıt” tuşuna basılır. Açılan ekranda ders seçimi yapıldıktan sonra “Kontrol Et” butonu kullanılarak dersler kontrol edilir. Daha sonra “Kesinleştir” butonu görünür.

Makü Ne Üniversitesi?

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi.