Superonline fiber hattı var mı?

İçindekiler:

  1. Superonline fiber hattı var mı?
  2. Turkcell fiber altyapısı kimin?
  3. Türk Telekom kimin altyapısını kullanıyor?
  4. Superonline hangi ülkenin?
  5. Giga fiber nerelerde var?
  6. Süperonline Hangi Bakanlığa Bağlı?
  7. Süperonline hangi illerde var?
  8. Turkcell Superonline internet nasıl iptal edilir?

Superonline fiber hattı var mı?

Limitsiz Turkcell Fiberin keyfini çıkarın. Üstelik MEB'in online eğitimlerinin yer aldığı EBA'yı rahatça kullanabilsinler diye Turkcell Fiber müşterilerimizin EBA'daki hızını da 100 Mbps'ye çıkardık! Superbox ile internetin sonsuz dünyası 4.5G hızında ve Turkcell kalitesiyle evinize geliyor.

Turkcell fiber altyapısı kimin?

Turkcell Superonline Kablo İnternet Turkcell Superonline Türksat'ın kablo altyapısı üzerinden verdiği internet hizmetidir.

Türk Telekom kimin altyapısını kullanıyor?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

Superonline hangi ülkenin?

%100 Turkcell Grup kuruluşu olan Turkcell Superonline aşağıda sıralanan ve BTK tarafından onaylanmış Telekom Operatörü olmasını sağlayan tüm gerekli yetkilendirmelere sahiptir. Turkcell Superonline fiber altyapısı bugün Türkiye'de 77 şehre değen ve 35.000 km'den fazla toplam uzunluğa sahip dev bir altyapıdır.

Giga fiber nerelerde var?

TurkNet GigaFiber hizmeti şimdilik sadece İstanbul ve İzmir illerinde sunulmaktadır.

Süperonline Hangi Bakanlığa Bağlı?

'de T.C. Ulaştırma Bakanlığı ile 25 yıllık GSM lisans anlaşması imzalayan Turkcell, müşterilerine sunduğu mobil ses ve veri iletişimine dayalı hizmetlerin çeşitliliğini, kalitesini ve buna bağlı olarak müşteri sayısını da artırarak gelişimini sürdürmüştür.

Süperonline hangi illerde var?

​Turkcell Superonline dünyada pek çok gelişmiş ülkenin hayal bile edemediği bir hız olan saniyede 1000 Mbps'ye ulaşabilen fiber internet hizmetini Fiberkentler olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, ...

Turkcell Superonline internet nasıl iptal edilir?

İptal işlemi için 08 Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak iptal talebi iletilmelidir. Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri tarafından talep alınarak, müşterilerimiz en yakınında bulunan Kurumsal Çözüm Merkezleri'mize gerekli evraklarını iletmesi için yönlendirilirler.